Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof - ocena Szczerze polecam usługi Pana Marka. Doradztwo w wyborze najlepszej oferty...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 października 2025

Asia - ocena Miałam już okazję korzystać z usług Doradcy kredytowego, ale Pani Ewa ujęła...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Asia - ocena Miałam już okazję korzystać z usług Doradcy kredytowego, ale Pani Ewa ujęła...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Kasia - ocena profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta zasługują...
~Kasia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 10 września 2025

Maciej - ocena Serdecznie polecam współpracę!
~Maciej
-

dodano: 10 września 2025

Julita - ocena Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie, duży plus za kontakt telefoniczny i...
~Julita
-

dodano: 9 września 2025

Barbara i Jacek - ocena Serdecznie polecamy współpracę z panią Aleksandrą Witka. Po dokładnym...
~Barbara i Jacek
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 września 2025

Robert - ocena Wcześniej inwestowałem tylko w polskie akcje, bo to znałem. Jacek pokazał mi,...
~Robert
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 września 2025

Mariusz - ocena Serdecznie polecamy współpracę z Panem Adamem! Kredyt został załatwiony...
~Mariusz
-

dodano: 2 września 2025

Anna - ocena Jeśli szukasz doradcy kredytowego, który pomoże Ci kupić wymarzony dom lub...
~Anna
-

dodano: 1 września 2025

Katarzyna - ocena Współpraca z Panem Mariuszem to przyjemność. Fachową wiedza, doświadczenie i...
~Katarzyna
-

dodano: 1 września 2025

Franciszek - ocena Bardzo miły pan. Wszystko zrozumiale wytłumaczone i wybrana pasująca opcja....
~Franciszek
1

dodano: 20 czerwca 2025

Kamil F - ocena Współpraca z panem Mariuszem była bardzo profesjonalna i jednocześnie bardzo...
~Kamil F
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Maksym Hutsulyak - ocena Podczas naszej współpracy Adam w sposób rzeczowy i zrozumiały wyjaśnił mi...
~Maksym Hutsulyak
-

dodano: 13 sierpnia 2025

Karol Pszczółkowski - ocena Współpraca z Adamem to była przyjemność, rzeczowe konkretne podejście,...
~Karol Pszczółkowski
-

dodano: 11 sierpnia 2025

Jarek - ocena Pan z Finconcept prowadzi za rękę przez cały proces wyboru i uruchomienia...
~Jarek
-

dodano: 8 sierpnia 2025

Marcin - ocena Profesjonalna obsługa, Pani Aleksandra cierpliwie odpowiada na wszelkie...
~Marcin
-

dodano: 7 sierpnia 2025

Maciek - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Jej doradztwo i...
~Maciek
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Borys Urbański - ocena Gdybym miał opisać w trzech słowach: doświadczenie, zaangażowanie,...
~Borys Urbański
-

dodano: 3 sierpnia 2025

Dorota - ocena Otrzymalismy wspaniale wsparcie od Pani Aleksandry podczas calego naszego...
~Dorota
-

dodano: 21 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1962

1753

wątków

do góry