Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wojciech - ocena Rzetelny i dokładny doradca przeanalizował i poukładał kwestie vatowskie...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 25 września 2025

Michał R. - ocena Pan Andrzej pomógł mi sprawnie wdrożyć CIT estoński w firmie. Wszystko...
~Michał R.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 24 września 2025

Dominik - ocena Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi za profesjonalną, rzetelną i życzliwą...
~Dominik
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 września 2025

Paweł - ocena Korzystałem z pomocy Pana Andrzeja przy optymalizacji podatku dochodowego w...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 września 2025

Maciej Mączkawski - ocena Pan Andrzej Radwan Wiński pomógł mi rozwiązać skomplikowaną sprawę związaną z...
~Maciej Mączkawski
-

dodano: 20 września 2025

Jakub - ocena Moją sytuację konsultowałem już z innymi doradcami, ale cieszę się, że...
~Jakub
-

dodano: 17 września 2025

Michał - ocena Mogę z czystym sumieniem polecić tego doradcę. Proces przekształcenia i...
~Michał
-

dodano: 16 września 2025

Michał - ocena W końcu ktoś mówiący o podatkach w prosty i zrozumiały sposób. Bardzo...
~Michał
-

dodano: 15 września 2025

Piotr - ocena zdecydowanie polecam, konkretna wiedza i szybka pomoc w wyjaśnieniu zawiłych...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 września 2025

Paweł - ocena Bardzo konkretne i rzetelne doradztwo - udało się dzięki temu korzystnie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 września 2025

Katarzyna W. - ocena Doradztwo godne polecenia, ze względu na wysoki poziom świadczonych usług...
~Katarzyna W.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 27 sierpnia 2025

Paweł - ocena Pan Andrzej jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo...
~Paweł
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Ryszard - ocena Bardzo rzetelne doradztwo - szczegółowe kalkulacje, trafne uwagi, dużo...
~Ryszard
-

dodano: 13 sierpnia 2025

Łukasz - ocena Z czystym sumieniem polecam Pana Andrzeja. Współpraca przebiega bez...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2025

Łukasz S. - ocena Jestem zadowolony z milej i profesjonalnej obslugi polecam firme korzys5am...
~Łukasz S.
-

dodano: 17 lipca 2025

Tateusz.W - ocena Porządny specjalista, szybko, wszytsko jasne i z informacjami co dalej.
~Tateusz.W
-

dodano: 14 lipca 2025

Michał - ocena Pan Andrzej zna się na podatkach! Doradził mi idealne rozwiązanie dla mojej...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 25 czerwca 2025

anonim - ocena Najlepsza firma na rynku obecnie. Przenieśliśmy księgowość i w końcu udaje...
~anonim
-

dodano: 25 czerwca 2025

Krzysztof G. - ocena Bardzo sprawny kontakt, konsultacja online w szybkim terminie, solidna wiedza...
~Krzysztof G.
-

dodano: 16 czerwca 2025

Iwona - ocena Polecam zdecydowanie. Pan Andrzej rzetelny i profesjonalny, jestem bardzo...
~Iwona
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry