Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sławomir R. - ocena nowy temat Pan Andrzej to specjalista, który potrafi szybko przejść do sedna sprawy....
~Sławomir R.
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Monika - ocena nowy temat Przeniosłam księgowość do biura Numerus i była to bardzo dobra decyzja....
~Monika
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Konstanty - ocena nowy temat Szybka i sprawna współpraca, wszystko jasno przedstawione, polecam
~Konstanty
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 20 kwietnia 2026

Andrzej - ocena nowy temat Korzystam z usług biura rachunkowego Numerus od jakiegoś czasu i jestem...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 19 kwietnia 2026

Marek S - ocena nowy temat Biuro rachunkowe Numerus prowadzi księgowość mojej spółki z oo od 2 lat....
~Marek S
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 17 kwietnia 2026

Paweł - ocena Współpraca z biurem rachunkowym Numerus to czysta przyjemność. Wszystko...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 kwietnia 2026

Jerzy - ocena Bardzo merytorycznie i w przystępny sposób w końcu ktoś, kto zrozumiale mówi...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 marca 2026

zadowolony klient - ocena Pomoc Pana Andrzeja była dla mnie ogromnym wsparciem w momencie, gdy...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 marca 2026

Marek - ocena Polecam! Pełne profesjonalizm, niesamowite doświadczenie
~Marek
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 lutego 2026

Roksana - ocena Korzystam od 2 lat z biuro rachunkowego Git i jestem bardzo zadowolona....
~Roksana
-

dodano: 10 lutego 2026

Szymon Walczak - ocena Najlepsze biuro rachunkowe w Gdyni.
~Szymon Walczak
-

dodano: 9 lutego 2026

Emil K. - ocena Współpraca z Panem Andrzejem przebiegła wyjątkowo sprawnie. Szybko zrozumiał...
~Emil K.
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 20 listopada 2025

eryk - ocena Pan Andrzej okazał się niezwykle pomocny przy analizie mojej sytuacji...
~eryk
-

dodano: 19 listopada 2025

JuLiusz - ocena Błyskawiczny kontakt i bardzo konkretne podejście do problemu. Pan Andrzej...
~JuLiusz
-

Andrzej - ocena Pan Andrzej pomógł mi przygotować się do ważnej decyzji biznesowej,...
~Andrzej
-

Artur - ocena Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pan Andrzej potrafi w prosty...
~Artur
-

Eryk - ocena Pan Andrzej wykazał się ogromną wiedzą i praktycznym podejściem do tematu....
~Eryk
-

Krzysztof - ocena Sprzedaję produkty cyfrowe i zupełnie nie wiedziałem, jak je prawidłowo...
~Krzysztof
-

Karol W. - ocena Potrzebowałem pomocy przy zmianie struktury firmy i wdrożeniu nowych zasad...
~Karol W.
-

Andrzej - ocena Dzięki wsparciu Pana Andrzeja wyszedłem bez szwanku z trudnej kontroli...
~Andrzej
-

dodano: 16 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry