Widok

Dorota Vela - ocena

Kozi Gród Temat dostępny też na forum:
Piękne krajobrazy, ładna lokalizacja, blisko Trójmiasta. Miła obsługa, wszystko na luzie nic wymuszone. Osobiście skorzystałam z 5 dniowej rehabilitacji z której jestem bardzo zadowolona, była dobrze do moich problemów i potrzeb dobrana i która mi bardzo pomogła . Mąż wraz z dziećmi spędzili 4 piękne dni w domku i mimo brzydkiej pogody i deszczy cieszyliśmy się chwilą, młodzieży się nie nudziło 14,15i 16lat łowili ryby a sauna i jacuzzi były hitem dnia.Popołudnia spędzaliśmy wspólnie a do południa miałam zajęcia rehabilitacyjne. Napewno wrócimy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Doroto, serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak piękną i szczegółową opinią. ❤️ Bardzo się cieszymy, że pobyt spełnił oczekiwania zarówno Pani, jak i całej rodziny, a rehabilitacja okazała się pomocna i dopasowana do potrzeb. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że mimo kapryśnej pogody udało się Państwu w pełni korzystać z uroków miejsca, a sauna i jacuzzi stały się ulubionym punktem dnia. Ryby, wspólne popołudnia i chwile relaksu – brzmią jak idealny wypoczynek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Alicja - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️

Marta - ocena (3 odpowiedzi)

Prowadzące zajęcia w szkole rodzenia zaufaj położnej to cudowne profesjonalistki!!!, cierpliwe,...

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...

do góry