Jeżeli szukacie specjalistów w branży nieruchomości, którzy przeprowadzą Was przez cały proces sprzedaży bądź zakupu ze spokojem, tłumacząc każdą niejasność i dbając o Wasz komfort - wybierzcie Raport Nieruchomości.
Szukałam nieruchomości w Trójmieście, mieszkając na co dzień na drugim końcu Polski. Wielu agentów innych trójmiejskich biur rezygnowało ze współpracy na odległość. Na szczęście znalazłam Pana Wojciecha z biura Raport Nieruchomości, który bardzo profesjonalnie i kompleksowo podszedł do sprawy. Wszystkie oferty przedstawiane przez niego były starannie dopasowane do moich wymagań i oczekiwań. Prezentacje zorganizowane były tak, bym mogła zobaczyć wszystkie wybrane mieszkania podczas jednego pobytu w Trójmieście. Sam proces zakupu przebiegł bezstresowo, ponieważ Pan Wojciech wszystkim się zajął, informując mnie o postępach na każdym etapie transakcji. Wszystkie dokumenty były jasne i przejrzyste. Na bieżąco otrzymywałam odpowiedzi na nurtujące pytania. Niemożliwe stało się bardzo możliwe, proste i łatwe.
Bardzo dziękuję za nieocenioną pomoc w realizacji marzeń. 
Jeżeli szukacie ekipy od zadań specjalnych, to nie szukajcie dalej! 
Bardzo polecam i pozdrawiam :)