Widok

Dorota - ocena

Gantry House Temat dostępny też na forum:
Z pełnym przekonaniem polecam biuro nieruchomości Gantry House, a w szczególności pośrednika Pana Rafała Żurawskiego. Sprzedaż mojego mieszkania przebiegła sprawnie, profesjonalnie i zakończyła się w bardzo krótkim czasie. Pan Rafał kompleksowo zajął się całą transakcją od przygotowania oferty, zdjęcia, przez kontakt z zainteresowanymi, aż po finalizację sprzedaży. Na każdym etapie mogłam liczyć na jego zaangażowanie, fachową wiedzę i stały kontakt. Dzięki jego doświadczeniu cały proces był bezstresowy i dopracowany w każdym szczególe. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z czystym sumieniem polecam Gantry House oraz pana Rafała każdemu, kto szuka skutecznego i rzetelnego pośrednika nieruchomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Doroto,

serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię oraz za zaufanie, jakim obdarzyła Pani Gantry House i Pana Rafała Żurawskiego.

Bardzo się cieszymy, że sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie, bezstresowo i zakończyła się tak szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby każda transakcja była prowadzona kompleksowo, z pełnym zaangażowaniem i dbałością o każdy detal, dlatego tak miło czytać, że nasze podejście zostało przez Panią docenione. Jeszcze raz dziękujemy za rekomendację i życzymy Pani wszystkiego dobrego. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie współpracować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry