Widok
Dorota - ocena
Miałam bardzo nieprzyjemne doświadczenie w kontakcie z właścicielką. W dniu zapisu informacje na stronie jasno mówiły o dniach i godzinach w jakich zajęcia się odbywa. Na pierwszym spotkaniu, organizacyjnym, okazało się, że same zajęcia zaczynają się 2 tyg później i nie zawsze zgodnie z wcześniejszym info. O ile doskonale rozumiem sytuacje losowe czy grafik w szpitalu, niestety, właścicielka na moją uwagę o nierzetelności informacji nie przyjęła odpowiedzialności za wprowadzenie w błąd. W wyniku wymiany sms, po kilku dniach, w dniu pierwszych zajęć (!) otrzymałam od niej info, że zostałam usunięta z listy kursantek. Podpisany już wybór położnej (in blanco-wymóg szkoły) przeszedł do NFZ, co naraziło mnie na późniejsze koszta zmiany położnej. Właścicielka świadomie naraziła ciężarną na trudne emocje, stres oraz potencjalny brak możliwości znalezienia innej szkoły na czas, co jest dalekie od standardów opieki okołoporodowej. Na szczęście udało mi się zacząć 1,5 mca później kurs u wspaniałej położnej Gosi w Supermamie, mam nadzieję, że uda mi się go ukończyć przed porodem. Nieprofesjonalną właścicielkę 9 miesięcy szczerze odradzam.