Widok

Dosyć duża przebudowa mieszkania spółdzielczego

Witam, mam pytanie.
Mieszkam w bloku 8 pietrowym na 8 piętrze ( nademną jest przejście do drugiej klatki i kawalerka. Mieszkanie typowe dla tych wieżowcóe tzw. L. Czy jest może ktoś kto wie, być może sam tak robił albo widział u kogoś aby z kuchni w tym mieszkaniu zrobić pokój a w dużym pokoju malutki aneks kuchenny??? Oczywiście wiem, że gazu raczej nie pozwolą przeprowadzić ale systemy kanalizacyjne już są takie że górą, sufitem podwieszanym mogą być pociągnięte. Może ktoś coś wie? No i jak myślicie czy spółdzielnia na takie coś się zgodzi....??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne że można i musisz uważać tylko na ściany nośne . Możemy się tego podjąć za kilka tygodni . biznespoczta@zwybrzeza.pl pozdrawiam .
A robiliście już cos takiego u kogoś w takim wieżowcu?
Opinia została zablokowana przez moderatora
trzeba zacząć od zgody spółdzielni,z doświadczenia wiem ,że zawsze znajdzie się jakiś bezinteresowny-zawistny sąsiad ,którego będzie bolało,że ktoś będzie miał lepiej,ładniej niż on sam. a o pompach to można rozmawiać po zlokalizowaniu pionów,może się okazać,że nie będą potrzebne
Dziekuję za odpowiedzi ale ja nie szukam firmy, ktora mi to zrobi, bo mój mąż jest hydraulikiem;) Tylko czy ktoś się spotkał z taką przebudową w takim mieszkaniu:)

Inne tematy z forum Remont - porady

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Osuszanie budynku po zalaniu (4 odpowiedzi)

Kochani jak długo trwa osuszanie mieszkania po totalnym zalaniu. I jak najlepiej i najskuteczniej...

Kostka brukowa - jaka najlepsza? (58 odpowiedzi)

Kostka brukowa - jaka najlepsza?

do góry