Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolona klientka:) wątek zamknięty Z usług salu skorzystałam po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona, Panie,...
~Marta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 lutego 2010

GORACO POLECAM! !!!!!! wątek zamknięty Szczerze polecam ten w pełni profesjonalny gabinet masażu. Korzystałam w nim...
~Maja
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 lutego 2010

Relaks gwarantowany :) wątek zamknięty Polecam osobom ktorzy mają ochote sie zrelaksować i odprężyć.Powiem szczerze...
~kasia
-

dodano: 25 stycznia 2010

Rewelacja! wątek zamknięty W ofercie szczególnie zainteresował mnie masaż na cztery ręce. Pozytywnym...
~Mariusz
-

dodano: 19 stycznia 2010

salon na 6 wątek zamknięty polecam, salon na szóstkę z plusem, masaże wykonane profesjonalnie, duży...
~madziore
-

dodano: 3 stycznia 2010

Polecam wszystkim zestresowanym !!! wątek zamknięty Skorzystalismy wraz z partnerem z uslug tego salonu w listopadzie i z...
~W
-

dodano: 8 grudnia 2009

Rewelacja ! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim poszukującym prawdziwego masażu w...
~wasyleey
-

dodano: 2 listopada 2009

Salon godny polecenia. wątek zamknięty Korzystałam zarówno z masaży leczniczych, jak i zabiegów upiększających -...
~Gosia
-

dodano: 22 października 2009

Świetnie !! wątek zamknięty Zabieg czekoladą jest fantastyczny :) Nie ma nic lepszego do polecenia niż...
~Katarzyna
-

dodano: 17 października 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty Zaprosiłam siostry masażystki na wieczór panieński jako prezent dla przyszłej...
~KZ
-

dodano: 28 września 2009

rewelacja!!! wątek zamknięty Z masażu w tym salonie skorzystałam po raz pierwszy, ale już wiem, że zostanę...
~asik
-

dodano: 27 września 2009

Relaks i Przyjemność w pelnym znaczeniu tego słowa! wątek zamknięty Byłam w wielu salonach,sama kształce sie na kierunku kosmetycznym wiec moje...
~Katarzyna
-

dodano: 18 września 2009

profesjonalny salon wątek zamknięty Korzystałam z usług salonu kilkakrotnie - mam obrzęki limfatyczne nóg i...
~basia
-

dodano: 2 września 2009

wow wątek zamknięty po raz pierwszy skorzystalam z masazu miodowego calego ciala i naprawde...
~Ajusik :*
-

dodano: 7 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry