Widok

Dowód

Dowód Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dowód.
Spektakl Teatru Polonia w Warszawie
Dowód
David Auburn

Tytuł oryginalny: Proof

Amerykańska premiera sztuki Auburna odbyła się w Manhattan Theater Club w maju 2000 r., a w paździermiku 2000 r. przeniosła się na Broadway do Walter Kerr Theater. Okazała się najdłużej granym przedstawieniem od czasów Amadeusza.

W 2001 roku Auburn zdobył za sztukę Nagrodę Pulitzera w kategorii dramatu oraz Tony ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny z kosmosu

Wiem, że sztukę trzeba cenić i odpowiednio wynagradzać aktorów, ale tak to się ludzi do teatru nie zachęca, a zniechęca...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tym bardziej, że w Warszawie ten sam spektakl jest o połowę tańszy. Rozumiem że wyjazd, ale to jest lekka przeginka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nowa scena

całe szczęście że jeszcze komuś chce się coś zrobić ponad przeciętność. Trzymam kciuki i życzę powodzenia. A ceny cóż.......... mam nadzieję że będą tańsze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

teatr

pomysł super, niech sie dzieje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ten genialny dowód matematyczny napisała Trzepiecińska czy Maria Seweryn czy jej ojciec ?

To zagadka prawie do końca.

Zaproście proszę " Weekend z R. " z Teatru Polonia

do Gdańska. Chcemy coś na wesoło na styczeń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odsprzedam 2 bilety.

tomasz-ryszard@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprzedam TANIO 2 bilety - po 90 zł. każdy!

Mam 2 bilety na spektakl "Dowód" na godz. 20:00 i niestety nie będę mógł pójść. Miejsca są w 3 rzędie, wartość biletu 150 zł. a ja odsprzedam za 90 zł./bilet czyli 180 zł. za dwa bilety. Tel. 509-216-769
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupione za 30 od ug
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrażenia

Byliśmy w sobotę na spektaklu i jestem pełna podziwu dla tych wspaniałych kracji aktorskich - 3 godziny na scenie dla 4 osób to ciężka praca! Niesamowite wrażenia. Bardzo nam sie podobało. Cena trochę wysoka jak na Gdańsk, ale warto było. Życzę powodzenia tej nowej scenie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre przedstawienie

Pan Seweryn nieco w cieniu oddaje pole do popisu koleżankom i koledze. Niezła sztuka, a gra aktorów bardzo dobra. Bilety rzeczywiście dość drogie, ale warto. Mam nadzieję, że to przedstawienie zapoczątkuje piękną historię nowego teatru, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

Inne tematy z forum Kultura

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...

Karnawał zwierząt (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Karnawał zwierząt . KARNAWAŁ ZWIERZĄT CAMILLE SAINT-SAËNS BALET Świetna...

do góry