Widok

Dr Barwińska Pobłocka

Witam, mam ogromną prośbę. Chciałabym się dowiedzieć gdzie przyjmuje pani ginekolog Barwińska-Pobłocka? Słyszałam,że jest świetna.
Jeśli, któraś z pań wie bardzo proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani dr przyjmuje na Witominie w Polmedzie przy ul. Wielkokackiej 2 (Witawa). Byłam dopiero na pierwszej wizycie więc z chęcią poznam Wasze opinie, tym bardziej, że na chwilę obecną nie mogę nic znaleźć w internecie. Może wiecie w jakim szpitalu dr jest położnikiem? Moje pierwsze wrażenie było pozytywne.
W marcu 2010 spotkałam p. Doktor w szpitalu na Klinicznej lecz nie na oddziale położniczym. Pracuje ale na innym oddziale
Pani dr pracuje na oddziale ginekologii onkologicznej w szpitalu przy ul.klinicznej
Tak dokładnie, leczę się u niej w Polmedzie, żadko można spotkać tak miłą i sympatyczną ginekolog. W razie potrzeby służy nawet poradą telefoniczną. Super polecam bardzo ..... ;)
w końcu trafiłam na info o tej Pani Dr! :) wybieram się na pierwszą wizytę w poniedziałek więc potem chętnie podzielę się wrażeniami.
Może ktoś napisać coś o tym jak wyglada wizyta i w ogóle? Czy Pani Dr jest otwarta dla pacjentów czy raczej wizyty milczące? (których nie znoszę) ;/
będę wdzięczna za wszelkie informacje
Pani Doktor to anioł i geniusz w swoim fachu. Nigdy prze nigdy nie zmienię ginekologa. Panią Dr poznałam jak uratowała mi życie w trakcie operacji w szpitalu na klinicznej. Od tego czasu przeszłyśmy razem drogę leczenia niepłodności. Przez wiele lat leczyliśmy się z partnerem u innych lekarzy - nawet w klinice niepłodności, ale to dopiero Pani Dr postawiła prawidłowa diagnozę. Jest bardzo opiekuńcza i zaangażowana. A co najwazniejsze, oprócz tego ze jest świetnym lekarzem jest cudownym człowiekiem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak kształtują się ceny konsultacji i badań u pani dr, czy łatwo dotrzeć z dworca we Wrzeszczu do gabinetu dla osoby bez auta?

dziewczyny ile kosztuje wizyta z usg u dr?

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

do góry