Widok

Dr. Jarząbek

Oto moja historia:
W maju miałem niestety przykry incydent co wiązało się z koniecznością natychmiastowej wizyty u dentysty. Udałem się do zaprzyjaźnionego gabinetu jednak mój przypadek okazał się na tyle skomplikowany że skierowano mnie do Pana dr. Jarząbka jako godnego polecenia chirurga stomatologicznego. Trafiłem do gabinetu Pana dr. Jarząbka w godzinach póżnych wieczornych, oczywiście bez umawiania bo przypadek był pilny i nagły. Zostałem przyjęty bardzo miło i nie odmówiono mi pomocy. Powiem więcej, udzielono mi fachowej natychmiastowej pomocy dentystycznej z pogranicza chirurgi. Teraz w czerwcu mogę powiedzieć że leczenie zakończyło się sukcesem z czego jestem bardzo zadowolony.
Moim zdaniem dr. Jarząbek jest znakomitym fachowcem w swoim zawodzie, wykonuje go z pasją i zaangażowaniem. Podczas wszystkich wizyt był miły i uprzejmy, tłumaczył mi wszystko co robi i dlaczego. Odniosłem bardzo pozytywne wrażenie po wizytach w tym gabinecie, na tyle pozytywne że postanowiłem leczyć się właśnie u dr. Jarząbka.
Kolejne wizyty już umówione.
Pozdrawiam cały skład gabinetu przy ul. Bema 4/2 i do zobaczenia

p.s.
Jest to pierwszy dentysta do którego idę chętnie i bez obaw!
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Popieram. Też trafiłam do dr Jarząbka z polecenia innego stomatologa. Nadal jestem pod wrażeniem. Nie dość, że świetny fachowiec, pewny tego co robi.. to jeszcze na prawdę fajny facet.. z poczuciem humoru:) Pani, która mnie zapisywała też przesympatyczna. Czuć, że klient jest dla nich na prawdę ważny i nie są to tylko zabiegi marketingowe :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Kiedyś wizyta u stmatologa była dla mnie złem koniecznym, ale od kąd trafiłam do dr. Jarząbka jest to sama przyjemość leczyć ząbki u Niego. Nie wiem jak to zabrzmi, ale odczuć można, że ta praca jest jego powołaniem, ponieważ pacjent z chęcią do niego wraca, jeśli pojawi się jakiś problem.
Odwiedziłam wielu dentystów, ale już na pierwszej wizycie powiedziałam Panu dr. iż mam nadzieję, że On będzie ostatni ;) Moje życzenie chyba się spełniło. W końcu znalazłam godnego zaufania i dorego w swojej dziedzinie stomatologa.
Dziękuję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
PS: Proponuję założenie jakiekoś fan klubu DR. JARZĄBKA ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Pan dr. Jarząbek (Bema 4)to fenomen osobowościowy widziany w ciemnych barwach. Nie polecam tego lekarza, ponieważ zapomina o wskazaniach jakie sam polecił a następnie wmawia inną procedurę leczenia. Jeśli zdecydujesz się u niego leczyć proponuję zabrać ze sobą dyktafon.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Jarząbek z całą pewnością wie co robi.Potwierdzam, poprawia błędy innych stomatologów.Tak było również w moim przypadku.Chodzę do niego od roku, z polecenia innego lekarza. Podejmuje sie trudnych przypadków, takich jak u mnie, na szczęście udanie. Jest warty ceny którą się płaci. Wszystkim niezadowolonym przypominam -tylko ktoś kto nic nie robi nie myli się. Zachęcam do szczerej rozmowy i przedstawienia swoich wątpliwości doktorowi. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jest warty ceny którą się płaci. Wszystkim niezadowolonym przypominam -tylko ktoś kto nic nie robi nie myli się. Zachęcam do szczerej rozmowy i przedstawienia swoich wątpliwości doktorowi. Polecam - Tak cena i mniemanie o sobie duże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry