Widok

Dr Kijuć czy to dobry lekarz?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów, można się dostać od ręki. Przeczytałam recenzje w internecie i opinie o nim są skrajne, czy ktos ma świeże doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja osobiście odradzam, byłam u Niego na USG w ciąży i wyszłam niezadowolona, patrzył sam sobie w monitor i zero konkretnych informacji. U koleżanki nie wykrył poważnego schorzenia.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja byłam u niego parę razy na USG w ciąży i byłam zadowolona, sympatyczny, delikatny i rzeczowy lekarz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17
Kijuć delikatny boszzze....
Ja również odradzam,niedelikatny i nie miły.Nie oceniam doświadczenia.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6
Byłam u niego raz na USG w 5 tc i nigdy więcej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Znam Wiesława Kijuća prywatnie i jako lekarza również-jest na pewno bardzo doświadczonym lekarzem ale jest dość specyficzny,trochę trzeba go ciągnąć za język żeby coś się dowiedzieć
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja bylam u niego raz na USG, jest ok.. ani super, ani tragiczny...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dr Kijuć jest świetnym specjalistą .Prowadził moją ciążę.Ja jestem bardzo zadowolona.Bada delikatnie ,zawsze zleca niezbędne badania.Zawsze chętnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i wyjaśniał wątpliwosci.Ja jestem super zadowolona.Chodzę do dr na nfz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ja również jestem bardzo zadowolona,chodzę do doktora na nfz w przychodni jeleniogórskiej.Bardzo delikatny i konkretny.Polecam jak najbardziej.Też miałam obawy jak poczytałam opinie w internecie,ale teraz nie żałuję.Prędzej chodziłam do lekarza co miał świetne opinie Piotra Mielcarka-prowadził moją ciążę i nie byłam zadowolona.Prywatne wizyty zawsze w pośpiechu,fakt bardzo miły był ,ale to nie o to chodzi tylko o to aby leczył.Przez jego nieuwagę prawie bym straciła dziecko.Ja tam wolę lekarzy konkretnych jak dr.Kijuć,a nie miłych ,uprzejmych i niekonkretnych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13
odradzam tego pseudo ginekologa! źle obliczył NT i stwierdził, że płód będzie upośledzony, ale mam się nie martwić, ponieważ da mi odpowiedni papierek i w każdym szpitalu przeprowadzą terminację (usunięcie ciąży)... u innego lekarza zrobiłam genetyczne badania i wszystko było ok. Jaki stres przyżyłam z mężem, to tylko my wiemy... i tak się urodził zdrowiutki śliczniutki mały człowieczek:) a Kijucia, jak spotkam na swojej drodze, to zmieszam z g...!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 9
zdecydowanie odradzam, w trosce o dziecko wybierz kogoś kto ma dobre opinie,ja pod koniec mojej drugiej ciąży wychodziłam od niego z płaczem, a stresów i tak było sporo bo ciąża zagrożona. Traktuje pacjentki z góry, badania wykonuje od niechcenia i trzeba się o nie upominać wręcz prosić, nic nie tłumaczy, naprawdę odradzam...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8
ja tez odradzam, bylam raz i to byl moj ostatni raz...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja byłam u niego na kilku wizytach - w zasadzie prowadził moją ciążę od 30 tygodnia. Oceniam go bardzo pozytywnie. Faktycznie jest dość specyficzny tzn jest małomówny więc jeżeli chcesz coś wiedzieć - pytaj. Bada normalnie, usg - ja byłam zadowolona. Jeżeli coś go niepokoi to sugeruje sprawdzenie - mnie wysłał pod koniec ciąży do szpitala ze skierowaniem na oddział patologii - w sumie nic się nie działo ale i tak uważam, ze lepiej że tak zrobił niż miałby to zignorować.
Ogólnie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11
Chodzę do niego od dobrych paru lat. Przy badaniu jest delikatny, zawsze sam z siebie daje skierowania na potrzebne badania, nie muszę mu o niczym przypominać.
Jest dość specyficzny, jak piszą dziewczyny. Myślę, że negatywne opinie o nim wynikają z tego, że większość dziewczyn w ciąży oczekuje od niego emocjonalnego podejścia do ich wyjątkowych ciąż, a on je traktuje jak zwykłe pacjentki...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie polecam.
Raz, pechowo trafiłam do niego.

Zniosę wiele, ale to lekarz-pomyłka.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6
Byłam 2 razy. Pierwsza wizyta- zero informacji, dopytywałam o wszystko, nie miły. Druga wizyta - otworzył drzwi z uśmiechem na ustach, wszystko dokladnie wytlumaczył, zartował, zyczył miłego dnia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
prowadzę u niego ciąże, od 20 tygodnia tj. od usg połówkwego nie zrobil zrobił mi kolejnego. Jestem teraz w 38 tc a on nawet nie sprawdził jak dziecko jest ułożone, czy wszystko jest ok. Na wizycie pare dni temu nawet mnie nie zbadał. Poszłam do innego lekarza od którego wyszłam ze skierowaniem na patologie. Taki to jest dr Kijuć!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja chodzę do tego lekarza od 3 lat na nfz na jeleniogórskiej i tez prowadził moja ciąże nie mam do niego żadnych zastrzeżeń jak robił usg i mało mówił to się go pytałam dostawalam sierowania na różne badania wszystko fachow i rzetelnie prywatnie też byłam u niego na usg i tez super

chyba nie znam lekarza który niema choć jednego negatywnego komentarza a wiem że ma bardzo dużo klientek
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sorki malgo1981,ale on na Jeleniogórskiej nie przyjmuje od 3 lat,2 góra 2,5,też się tam wizytowałam póki on nie nastał,a nie wywalili Adamskiego,bo nie miał "takich"pleców.Także nie wprowadzaj w błąd :).Dla mnie "najgorszy"człowiek,a mogę porównać przy 4 ciążach.I tak jak pisałam wcześniej nie oceniam doświadczenia a delikatność i podejście do pacjentek.Nie oczekuję nie wiadomo jakiej wrażliwości,bo wiadomo pacjentek jak każdy ma wiele,ale odrobiny szacunku.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
cóż ja byłam u niego na pierwszej wizycie jak planowałam ciążę w 2009 roku więc to chyba 3 lata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry