Widok

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na badania nim przepisze sterydy lub inne przeciwbólowe? Czy może ktoś poleci innego dobrego reumatologa na NFZ.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przychodnia przy szpitalu reumatologicznym w sopocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr suchanek w uck poradnia immunologiczna lub inne lek w poradni chorób tkanek łącznych, byle nie smoleńska bo szkoda czasu i nerwów, kobieta godzinami wisi na telefonie gdy pacjent siedzi u niej, a dla pacjenta ma nawet nie 5 min.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W UCK termin na 2020r w Sopocie na październik, a ja nie mogę tyle czekać bo nie wytrzymam z bólu. Może ktoś ma namiary na dobrego lekarza reumatologa, który daje skierowania na badania i do którego nie czeka się tak długo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz jeszcze przychodnię na Sojowej. Niestety wszędzie są terminy, a tam gdzie ich nie ma, to nie robią wielu badań bo maą limity ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tam niestety też na 2020

Niestety ja dwa lata chodziłam z bólem stawów itp i nawet skierowania do reumatologia nie dostałam, jedynie słyszałam, ze więcej się ruszać, może depresja i psycholog... dopiero jak prywatnie zrobiłam kilka badań na choroby reumatyczne i lekarz zobaczyła wyniki, to sama zadzwoniła i wizyta u specjalisty za dwa dni się znalazła.... jutro idę...

Jakie badania robiłaś?

Inne tematy z forum Zdrowie

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

do góry