Widok

Dr. Krystyna Suchecka- Rachon, gdzie przyjmuje w gdańsku i jakie godziny?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam prośbę. Czy ktoś wie w jakich godzinach we wtorki przyjmuje we wrzeszczu dr. Krystyna Suchecka - Rachoń. Nigdzie nie mogę znaleźć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poprosze nr do niej bo zgubilam ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.dr-rachon.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idż lepiej do jej syna, bo Pani doktor usilnie doszukuje się chorób, byłam i zero zachwytu, dodatkowe leki wypisała wbrew mojej woli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
majs
serio jesteś pewna, że się doszukuje, a może widzi więcej niż inni lekarze?
widzisz w moim przypadku wykryla Hashimoto i wprowadziła leczenie, mimo, że dwaj inni endokrynolodzy absolutnie to wykluczyli
to bylo 15 lat temu, i bylam jedną z najmłodzszych pacjentek;
w tej chwili moja tarczyca, to kompletne sito, czyli Hashimoto w pełnej krasie i gdybym nie podjęła wtedy leczenia, wątpie czy w ogóle mogłabym marzyc o tym, żeby zostac mamą
a tak choc moja tarczyca nie funkcjonuje, to ja tak i mam się bardzo dobrze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha i jest lekki kłopot z zapisami, moim zdaniem lepiej napisac email, Pani doktor odpisuje po kilku dniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro pani dr Cie prowadzila, to jakim cudem po 15 latach Twoja tarczyca jest a wykonzceniu? moze wlasnie zle Cie pokierowala? ja osobiscie takze nie polecam, ani jej ani syna. o ile wiem pani dr jest inetrnista glownie i na codzien zbyt wiele z endokrynologia wspolnego nie ma (porownujac ludzi z kliniki enodkrynologii), a syn-cóz, opeira sie na TSH, wiec na rewelacje nie ma co liczyc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też myślę, że jako internistka umie spojrzeć nie tylko na tarczycę - nie wiem, czy jej syn-naukowiec to potrafi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do ja:
w chorobie Hashimoto, tarczyca jest niszczona przez własny organizm i jest to choroba neuleczalna, natomiast dzięki suplementacji hormonu tarczycy, wszytskie narządy funkcjonują normalnie i tu właśnie była traf dr w szybkiej diagnozie

także wykazałąś się sporą ignorancją tematu i nie potrzebnie zabierasz głos, mieszając innym w głowach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiscie wiem co to hashi ( wi wyobarz sobie ze nie z wikipedii! ), ale jesli uwazasz lekarza endokrynologa za guru tylko dlatego ze to oddkryl, to naprawde gratuluje. poza tym, skoro ktos jest pod kontrola, to jakim cudem w wyniku leczenia po kilku latach ma cytuje : "sito z tarczycy"? chyba jednak z leczeniem bylo cos nie tak?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
to ze choroba jest nieuleczalna, nie znaczy ze w wyniku odpowiedniego leczenia nie zahamujesz postepu. Ty jak mowisz maz tarczyce na wykonczeniu, znam osoby ktore zyja z hashi od ponad 10 lat, jedna ponad 20 i sa tak prowadzone, ze tarczyca jest w dobrej formie, takiej samej jak w momencie wykrycia choroby (nie pogorszyla sie). wiec uwazam, ze ktso po prostu zrujnowal ci narzad pomimo, ze mozna go bylo przynajmniej zachowac w dobrej formie ( takiej jak w momencie diagnozy). podawanie tyroksyny to tylko leczenie objawow. choroby autoimmunologiczne maja bardzej zlozone podloze i to przyczyne sie leczy, a przynajmniej lagodzi stan. ty leczylas tylko objawy, wiec nie dziw sie, ze taki jest stan twojego narzadu. jak dla mnie mozesz nawet lekarzowi ktory Ci to zrobil, wreczyc kwiaty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodziło mi o nr do przychodni na nfz na ulicy legionow 60 bodajze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mógłby ktoś rozpisać szczegóły przyjęć pani doktor, zarówno na nfz jak i prywatnie (miejsce, długość oczekiwania itp.) ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

do góry