Widok

Dr Krzysztof Maciejewski ginekolog, ordynator w Wejherowie - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad wizytą u dr Maciejewskiego prywatnie. Planujemy z mężem ciąże i chciałabym też żeby ją prowadził. Wie może ktoś jak wiekowy jest lekarz? Nie ukrywam, że wybór padł między innymi ze względu na to, ze rodziłabym w Wejherowie, troszkę obawiam się, że może już nie być do tego czasu ordynatorem... o ciąze zaczeliśmy się dpiero starać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odradzam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trochę mało-dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bzdura to stiewrdzenie "odradzam".
Swietny lekarz, zaangazowany, nawiazuje mentalny kontakt z pacjenttką, dokładnie wszystko wyjasnia, nie zbywa, odpowie na kazde pytanie.Wykazuję ogromną troskliwosć.Rzadko spotyka sie lekarza z takim zainteresowaniem pacjentką. Polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziwi mnie to stwierdzenie, gdyż dr Maciejewski jest wyjątkowym lekarzem. To wspaniały człowiek, z wielkim sercem. Profesjonalista, świetny diagnosta, pacjentka czuje się zaopiekowana, Pan doktor wszystko spokojnie i rzeczowo wyjaśnia. Takt i zaangażowanie. Z całego serca polecam dr Krzysztofa Maciejewskiego, to zaszczyt być Jego pacjętką.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja co prawda nie chodziłam prywatnie na wizyty do tego lekarza, ale on przyjmował mój poród.
Super facet, nawet nie mrugnął okiem kiedy odeszły mi wody w czasie badania, ale odskoczyć też nie zdążył.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też odradzam, zwłaszcza starającym się o dziecko, bo co do prowadzenia ciąży to nie wiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie on przyjmuje? ma dobry sprzęt usg w gabinecie? 3D czy jakieś bajery? ile kosztuje wizyta?
myślę nad połówkowym u niego i jestem ciekawa człowieka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gabinet doskonale wyposażony, niezwykle kulturalny człowiek, z dużą empatią do pacjenta, wszystko wytłumaczy, jestem pacjentką od 30 lat, prowadził też drugą ciążę wysokiego ryzyka, na wszystkie badania się zgadzał ponieważ panikowałam o zdrowie dziecka - polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry