Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pozytywnie wątek zamknięty Masaż pleców leczniczy - zdecydowanie wart polecenia, wykonywany b....
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 lipca 2011

eleganckie a zarazem przyjazne miejsce dla każdego:) wątek zamknięty eleganckie a zarazem przyjazne miejsce dla każdego:)
~Monika Winnik
-

Wszystkim gorąco polecam! wątek zamknięty Znakomita obsługa, wysoka jakość usług, jednym słowem pełen profesjonalizm!...
~Beata
-

masaż to istny ratunek wątek zamknięty polecam serdecznie, świetna obsługa a Pani Paulina to prawdziwy skarb...
~Dominika
1

dodano: 27 lipca 2011

salon masażu wątek zamknięty Świetna obsługa, baaaaaaarrrddzzzo miła atmosfera świetne warunki na mały...
~Emilia
1

Godne polecenia wątek zamknięty Z szerokiej oferty usług salonu Prestige Beauty wybrałam masaż. Korzystałam z...
~EwaS
1

DR. MASSAGE wątek zamknięty Gorąco polecam masaże w tym salonie!! Miła obsługa profesjonalnie wykonany...
~Jolanta
1

Profesjonalizm i wyjątkowa atmosfera wątek zamknięty Polecam gorąco usługi salonu Prestige Beauty. Wielokrotnie korzystałam z...
~Dorot
1

Polecam:) wątek zamknięty Przemiła obsługa, bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalnie wykonywane...
~AK
1

dodano: 26 lipca 2011

Warto i polecam wątek zamknięty Bez zbędnego rozpisywania się - polecam z czystym sumieniem
~Katarzyna
1

dodano: 15 lipca 2011

POLECAM wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, kompetentni masażyści znający sie na na swoim fachu...
~Agata Sowula
1

polecam wątek zamknięty byłam tylko raz ale wyszłam bardzo zadowolona, ludzie bardzo przyjaźni,...
~iwa
1

wszystko ok wątek zamknięty byłąm kilka razy i jestem zadowolona z masażu, przyjemna obsluga
~Marzena
1

Polecam wątek zamknięty Doskonały klimat. Można pozwolić sobie na pełen relaks, a jednocześnie poczuć...
~Beata
1

BKF - opinia wątek zamknięty jestem już tak "starą wierną klientką" , że nawet nie wiem czy jestem...
~BKF
1

Rewelacja wątek zamknięty dla mnie fanastyczny salon, wszystkim jestem zachwycona, profesjonalna...
~Jola
1

Marzena - opinia wątek zamknięty Byłam tam pierwszy raz i jestem zachwycona. Bardzo fajny klimat (wystrój,...
~Marzena
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 marca 2010

REWELACJA!!!! wątek zamknięty Jako biegacz miałem okazje być obsługiwany przez ekipę Dr Massage po 47 Biegu...
~Marix
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 września 2009

Miło i fachowo wątek zamknięty Długotrwała praca przy biurku, mimo tego, że taki stary jeszcze nie jestem...
~Olek
-

REWELACJA! wątek zamknięty Nigdy nie chodziłam regularnie na masaże, wydawało mi sie ze zdrętwiały kark...
~Katarzyna z Gdyni
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

21

wątków

do góry