Widok
Mamoalanka, ja nie neguje wogole jego wiedzy, natomiast w naszym przypadku keidy nie moglismy podawac roznych lekow, zew zgledu na uczulenia, jedzenia ze wzgledu an nietolerancje, pwoiedzial ze w sumie to on nie wie co zrobic ze jakos musimy sobie radzic. Maja od urodzenie nie zalatwia sie sama. Po poszukiwaniach, bo wiedzuelismy ze cos jest nie tak, trafilismy na oddzial gastroeneterologii w Bydgoszczy, tam prof. Szaflarska zakfalikowala Maje do operacji, wlasnie w przyszlym tygodniu sie na nia wybieramy, a Banach anwet nie chcial zlecic badan, bo nie ma sensu, wg jego zdania w kierunku chorobu Hirsprunga.
Zawsze w poczekalni byli ludzie, i jakos sie nei zalili, nie mniej anm nie pomogl. Stad moja opinia. Natomiast ja jestem zdania ze kazdy lekarz zawsze moze powiedziec ze potrzebuje konsultacji badz ze nie wie co w takim przypadku robic i czlowiek wie ze musi sam szukac gdzie indziej, to wielka sztuka przynac sie do braku wiedzy na jkis temat, co nie ejst zbrodia przeciez.
Zawsze w poczekalni byli ludzie, i jakos sie nei zalili, nie mniej anm nie pomogl. Stad moja opinia. Natomiast ja jestem zdania ze kazdy lekarz zawsze moze powiedziec ze potrzebuje konsultacji badz ze nie wie co w takim przypadku robic i czlowiek wie ze musi sam szukac gdzie indziej, to wielka sztuka przynac sie do braku wiedzy na jkis temat, co nie ejst zbrodia przeciez.