Widok

Dr Piotr Banach

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko. Znalazlam same dobre opinie tego lekarza. Bardzo dobry Pediatra szybko i skutecznie leczy Dzieciaczki. Pytanie. Jesli chodzi o wizyty domowe to sa one refundowane przez NFZ czy platne ? Jesli tak to jaka cena ?
Licze na odpowiedz.

Dzieki
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Banacha znam jako gastroenterologa dziecięcego, niestety ze złej strony. Więc nie polecam.
image image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
MajowaMaju dzięki za opinię, bo właśnie mieliśmy się do niego umówić:) to poszukamy innego gastroenterologa:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja akurat z banacha jestem bardzo zadowolona.Wyprowadzil mojego malego z zaparc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inka, jesli chodzi o gastro, to Banacha odradzam z czystym sumieniem, prowadzl nas 7m-cy, jak dla mnie czas stracony, od co.
Pewnie sa tez zadoloeni, ale nawet ansza pediatra powiedziala ze z niego takie gastro lekarza nie lekarza. Wiec szczerze niepolecam.
image image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mamoalanka, ja nie neguje wogole jego wiedzy, natomiast w naszym przypadku keidy nie moglismy podawac roznych lekow, zew zgledu na uczulenia, jedzenia ze wzgledu an nietolerancje, pwoiedzial ze w sumie to on nie wie co zrobic ze jakos musimy sobie radzic. Maja od urodzenie nie zalatwia sie sama. Po poszukiwaniach, bo wiedzuelismy ze cos jest nie tak, trafilismy na oddzial gastroeneterologii w Bydgoszczy, tam prof. Szaflarska zakfalikowala Maje do operacji, wlasnie w przyszlym tygodniu sie na nia wybieramy, a Banach anwet nie chcial zlecic badan, bo nie ma sensu, wg jego zdania w kierunku chorobu Hirsprunga.

Zawsze w poczekalni byli ludzie, i jakos sie nei zalili, nie mniej anm nie pomogl. Stad moja opinia. Natomiast ja jestem zdania ze kazdy lekarz zawsze moze powiedziec ze potrzebuje konsultacji badz ze nie wie co w takim przypadku robic i czlowiek wie ze musi sam szukac gdzie indziej, to wielka sztuka przynac sie do braku wiedzy na jkis temat, co nie ejst zbrodia przeciez.
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikomu nie polecam tego pana doktora. Jest niemiły, opryskliwy, z wielka laska odpowiada na jakiekolwiek pytania. Poza tym leczyłam u niego córkę przez 1,5 niestety z bardzo negatywnym skutkiem. Przyjmuje pacjentow chyba za kare!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co wy za fałszywe opinie piszecie . NIGDY NIE BYL AROGANCKI !!!
Znam Piotra Banacha od bardzo dawna leczył moja córke i to dzieki niemu zyje i ma sie wspaniale , corka dzisiaj ma 23 lata , a zaczelam ja leczyc jak miala 3 latka . WSPANIALY CZLOWIEK , WSPANIALY LEKARZ .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie rewelacyjny lekarz, leczył mnie jak byłam dzieckiem i tylko on nie bagatelizował moich problemów, diagnozował do skutku aż wkońcu wykrył co jest nie tak. Gdy była potrzebna hospitalizacja to z dnia na dzień potrafił załatwić wszystko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie lekarz ma plusa, bo przyjął nas "od ręki" z niemowlakiem po dużych przejściach i trzech operacjach. Co prawda nie umiał nam pomóc, ale skierował nas na oddział i pomógł w przyjęciu.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam tego lekarza. Nie szanuje pacjentów., bardzo niefajnie podejście.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry