Widok

Dr. Sztramski z Zaspy...czy ktoś zna?

Hej dziewczyny,
Czy któraś zna dr Sztramskiego...podobno pracuje na Zaspie....

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam każdej kobiecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odradzam,straszny
Spotkałam dr Sztramskiego dwukrotnie podczas pobytu na Zaspie. Jest bardzo poważny i budzi respekt, dlatego może niektóre panie nie są zadowolone z kontaktu z nim. Mimo że jest taki zdystansowany, dla mnie był miły. Jeden z moich pobytów w szpitalu był związany ze strata ciąży. Byłam mu bardzo wdzięczna, że był dla mnie wtedy miły i wspierajacy -chociaż może nie do końca się po nim tego spodziewałam, że względu na jego sposób bycia. Wcale nie wszyscy lekarze umieli tak się zachować. Potem słyszałam od znajomych, że jest bardzo dobrym specjalistą i ma dużą wiedzę, ale nie było mi dane tego sprawdzić, bo w moich sprawach akurat nie podejmował żadnych decyzji.
Na USG do niego chodziłam w Medicover był tam najlepszym specjalistą od USG jak dla mnie wykonując USG jest bardzo dokładny i skrupulatny. Nie wiem jak zwykle wizyty przy prowadzeniu ciąży albo ginekologiczne.
Okropny lekarz, arogancki, niemiły, kpiący, nie polecam nikomu, wyszłam z płaczem z gabinetu, co nie zdarzyło mi się nigdy wcześniej. Ginekologia to specyficzna specjalizacja, nie zawsze jest miło, ale to co zafundował mi dr Sztramski to przesada. Wyszłam z gabinetu, nie dałam się nawet zbadać. Obraził mnie w wywiadzie, a nie poszłam tam z niczym kontrowersyjnym. Nawet jeśli, to powinien zachować się profesjonalnie.
Polecam

Sztramski to prawdziwa legenda nie wiadomo gdzie jest teraz

Stanowczo odradzam. Lekarz nie daje dojść do słowa. Nie czułam się bezpiecznie i żałuję że wybrałam tego lekarza do badania.