Widok

Dramat!!!!!

Zacznę od tego,że byłam stałym bywalcem tego lokalu,jednak było to przed zmianą właściciela,która zdecydowanie zepsuła ten lokal!!!!!Trafiliśmy tam ostatnio ze znajomymi z zamiarem zjedzenia czegoś pysznego.Zaczęło się od grzanego piwa,którego temperatura zdecydowanie nie wskazywała na to,iż było grzane!!!!!Później było już tylko gorzej!!!!
Gdy dostałam swoje danie,karkówkę z grilla i smażone ziemniaczki,od razu mój wzrok przykuła grubość kawałka mięsa,na talerzu>Nie wiedziałam,że mięso można tak cienko rozbić!!!!Ziemniaki na 100% nie były smażone a tylko podgrzane i to za słabo,surówka bez smaku.Wyszłam z lokalu głodna i wysoce zdegustowana.Odradzam wszystkim wizytę w Rogatej!!!!!
Moja ocena
obsługa: 3

menu: 3

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Przykro to czytać, naprawdę... jeśli nie była Pani zadowolona z otrzymanego dania lub piwa, trzeba było wyrazić swoje niezadowolenie w lokalu, a nie od razu komentować na forum. karkówka-faktycznie mocno rozbita, jednak nie wspomina Pani w swoim komentarzu o tym, że zajmuje pół talerza... Piwa grzanego z tego, co wiem, nie ma w menu, tylko grzeczność ze strony obsługi, że je Pani zrobili, jeśli było mało podgrzane, trzeba było poprosić obsługę o mocniejsze podgrzanie. Tak niewiele trzeba, a wyszłaby Pani zadowolona. w menu Rogatej również nie ma smażonych ziemniaków, pewnie chodzi o pieczone ziemniaki, które są pieczone w głębokim oleju, więc ich temperaturę, rzekomo zimnych, pozostawiam bez komentarza.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba Ty...Jesteś dramat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry