Widok

Dramat!!!

Zacznę od tego że cena w ogóle nie współgra ze standardem. Brud, pajęczyny, multum kurzu w pokoju. Przyjechaliśmy z żoną wypocząć, a bardziej w tych warunkach się zmęczyliśmy. Obsługa nijaka. Pani pseudo kierownik/ menager, która jednego dnia siedzi naburmuszona na recepcji, drugiego w biurze, tak naprawdę nie wiadomo od czego ona tam jest., ponieważ sprecyzowanej odpowiedzi nie uzyskaliśmy ani razu. Reszta personelu "wykwalifikowanego" też pozostawia dużo do życzenia. Właściciel dawno zapomniał chyba o tym miejscu. NIE POLECAM
Moja ocena
Hotel Lival kategoria: Hotele
obsługa: 3

wygląd i czystość: 1

dodatkowe usługi: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
-trzeba sobie wczesnie sprawdzac opinie np na TripAdvisor nie byloby rozczarowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z Panem, jestem Gościem hotelu od wielu lat i Pani "pseudo kierownik" akurat jest idealną osobą na tym stanowisku. Główny Manager pracuje u siebie w biurze, a z tą Panią widuję się regularnie, bo z tego co mi opowiadała przy którejś mojej wizycie, cały okres zimowy pracuje na recepcji. Nie za bardzo wiem dlaczego się Pan czepia, w tym hotelu naprawdę nie jest źle, miła obsługa, chętna do pomocy, jak się dobre zagada, to i rabat na formę można uzyskać. Bardzo sympatyczne kelnerki, niezła kuchnia... czego chcieć więcej?! A co do naburmuszenia, to gratuluję fantastycznego humoru przez 24h, jest Pan chyba jedną z niewielu osób, które nie miewają gorszego humoru :) ja tam nie narzekam, jak dla mnie wszystkie Pani z recepcji są miłe, trzeba chyba umieć rozmawiać z ludźmi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry