Hotel Lival

Hotele

Gdańsk, Młodzieży Polskiej 10-12

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dramat!!! wątek zamknięty Zacznę od tego że cena w ogóle nie współgra ze standardem. Brud, pajęczyny,...
~Marcin
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2016

polecam na weeknd wątek zamknięty Bardzo dziękuję za miły pobyt w hotelu, było bardzo przyjemnie, kameralnie,...
~Mirosław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2016

Wart polecenia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Livalu. Hotel jest doskonale położony...
~Iwona i Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2011

Sylwester 2010/2011 wątek zamknięty Znakomita, profesjonalnie przygotowana impreza z dobrą muzyką dla ludzi w...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 stycznia 2011

brawo dla szefa kuchni wątek zamknięty brawo dla szefa kuchni witam ,miałem przyjemność skorzystac z imprezy...
~gosc
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 marca 2010

Gdony polecenia. wątek zamknięty Super lokalizacja, miła obsługa, smaczne jedzenie.
~Rycci
-

dodano: 12 marca 2010

Wspaniała kuchnia, profesjonalna obsługa wątek zamknięty Miałem przyjemność zorganizować szkolenie dla kadry menadżerskiej. Jako...
~Marcin Kowalski
-

dodano: 6 marca 2010

Przepyszna kuchnia wątek zamknięty Super miejsce na wszelkie imprezy rodzinne. Przemiła obsługa, kameralna...
~Anna
-

dodano: 2 marca 2010

Świetna restauracja! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty w restauracji w tym hotelu. Wpadłem tam...
~Jarek
1

dodano: 4 maja 2009

Polecam!!! wątek zamknięty Przyjemne miejsce. Miła obsługa. Poznałem też właściciela. Bardzo kulturalny,...
~jaro.jarm
-

dodano: 14 stycznia 2010

wspanialy wypoczynek w Holelu Lival wątek zamknięty Wraz z moja rodzina uwielbiam morze i staram sie co roku spedzic chociaz...
~Kinga Tarnowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

11

wątków

do góry