Dre Rowery

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 1A/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej B - ocena Najlepszy serwis i sklep w 3miescie. Każdy znajdzie dla siebie tam odpowiedni...
~Maciej B
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 października 2024

Antek - ocena Super sklep i profesjonalny serwis. Bardzo Polecam
~Antek
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 12 marca 2024

Michu - ocena Super obsłyga, szybko i bardzo profesjonalnie zajeli sie moim pojazdem....
~Michu
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 6 marca 2024

Marcin - opinia Polecam, fachowo i bez naciągania.
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 marca 2023

Adam - opinia Najlepszy salon rowerowy w Trójmieście. Mega profesjonalny serwis bez...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Kolarka - opinia Świetna obsługa: merytoryczna i miła
~Kolarka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Tomasz Bies - opinia Kupowałem rower i wstępny serwis zaliczony, miła i profesjonalna obsługa.
~Tomasz Bies
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Trek i wszystko w temacie, wiedzą w temacie chyba wszystko do tego sami na...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 czerwca 2022

Tom - opinia wątek zamknięty Wpadłem zmienić opony i zalać mlekiem. Miało być "na za dwa dni" z uwagi na...
~Tom
-

dodano: 14 maja 2022

V-da - opinia wątek zamknięty Zwłaszcza oddział na Demptowie oferuje jedyny serwis indywidualnie...
~V-da
-

dodano: 17 kwietnia 2022

Collin801 - opinia wątek zamknięty Konkretni mili ludzie fajna obsługa a przede wszystkim dobrze znający się...
~Collin801
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 kwietnia 2021

Michał - opinia wątek zamknięty Wrażenie bardzo dobre. Salon nieźle wyposażony, bardzo sympatyczna obsługa -...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 18 stycznia 2021

Bartek - opinia wątek zamknięty Duży i przestronny salon rowerowy. Sporo miejsca, by się przejechać nawet...
~Bartek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 maja 2020

Pełen Profesjonalizm wątek zamknięty Kupowałem rower MTB Trek X-Caliber 9, bardzo profesjonalny zespół, otwartość...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

profesjonalizm i pasja wątek zamknięty Polecam to miejsce, Oddałem rower na koniec sezonu na pierwszy przegląd...
~marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Sklepy prowadzone przez ludzi z pasją. Serwis wykonany szybko i profesjonalnie.
~Alina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 listopada 2017

Fachowcy! wątek zamknięty Kupiłem u nich rower, regularnie korzystam z serwisu dla swojej maszyny....
~Kolarz amator
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

oddzial Gdansk nie polecam wątek zamknięty zaplacilem 200zl za serwis roweru ( w tym amortyzator) i montaz hamulcow....
~pj
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Widzę, że opinie różne.... ale wątek zamknięty korzystam już 3 raz i nie mogę zgodzić się z poprzednimi opiniami do końca....
~Stan
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 maja 2017

nie polecam wątek zamknięty oddalem rower do przegladu. skasowali 120 pln i nic nie zrobili oprocz...
~Ziutek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry