Widok

Drewno w łazience i kuchni

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Chciałabym położyć w kuchni i w łazience drewno na podłodze, ale mam wiele obaw w tym temacie. Czy ktoś z Was zastosował takie rozwiązanie i co o tym sądzi?. Będę wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ładnie by wygladało ,ale w łaznience ?trochę bym się bała ,że zniszczy się od wody z wanny czy też prysznica..ale napewno ladnie by wygladalo: :)
image
polecam .jezeli jest to egzotyk.robilem nie jedna lazienke i nie ma reklamacji.jezeli mozna sie polecic prosze o tel.667233829
ja mam elementy drewaniane w łazience + regał. Stolarz wszystko zaimpregnował czymś specjalnie, ale ja wciąż mam stracha i jak mi się nachlapie wodą to zaraz ścieram żeby nie zostały plamy, wszystko ładnie wyglada, ale przyprawia mnie to o wiele nerwów choć do tej pory nic się z tym nie stało złego (mieszkam od lipca)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dziękuję za informacje :-). Już się martwiłam, że znikąd pomocy.
Okazało się, że koleżanka z pracy właśnie kładzie na podłodze w łazience merbau. Tym samym obudowuje też wannę, no ale żeby mówić jak to się sprawdza, musi upłynąć trochę czasu. Myślę, że zaryzykuję, choć boję się okropnie.
Czy ma Pan jakieś fotki z tych realizacji? Jakie gatunki drewna do tej pory kładł i jaką metodą ? Będę wdzięczna za wszystkie uwagi :-)

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ubezpieczenie domku letniskowego/ROD (4 odpowiedzi)

W czasie "zarazy" gwałtownie wzrosło zainteresowanie działkami ROD. Wielu nowych działkowiczów...

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (36 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

Ile kosztuje utrzymanie domu ? (5 odpowiedzi)

Ile średnio mc kosztuje utrzymanie domu, gaz, prąd to standard co jeszcze należy doliczyc ?

do góry