Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobre drzwi - polecam wątek zamknięty Zakupiłem drzwi mahoniowe w sierpniu, a po 5 tygodniach miałem już je...
~Paweł T.
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2010

malaga - opinia wątek zamknięty zamawiałam u państwa drzwi i jestem z ich bardzo zadowolona.Są to drzwi...
~malaga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 maja 2013

Ekipa wątek zamknięty Bardzo fachowa ekipa, ktróra montowała u mnie drzi. Panowie Alfred i...
~zadowolony klient
-

dodano: 1 lutego 2013

POLECAM! wątek zamknięty Polecam model z szybą LSM. Przemiła Pani w salonie doradziła mi własnie ten...
~Jarosław
-

dodano: 25 listopada 2012

Drzwi wewnętrzne wątek zamknięty Polecam , ciekawe wzory, wysoka jakość. Profesjonalna i miła obsługa. Termin...
~Mała Czarna
-

dodano: 26 października 2012

zadowolony klient wątek zamknięty Obsługa kompetentna,montaż w terminie. Jestem bardzo zadowolona.
~Michalina
-

dodano: 14 września 2012

ok wątek zamknięty jestem zadowolona z tej firmy, ceny w miarę normalne i termin dobry, mają...
~Dżoana
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 listopada 2010

Po prostu bardzo dobrze wątek zamknięty Wszystko OK, obsługa bardzo dobra, produkt bez zastrzeżeń
~Carlos
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 listopada 2010

Zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Przede wszystkim profesjonalna obsługa. Miło zaskoczyły mnie Panie - nie...
~kubonauta
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2009

POLECAM! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wybór i przede wszystkim bardzo...
~BB
-

dodano: 10 kwietnia 2010

Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! wątek zamknięty Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej...
~kupujacy
-

dodano: 6 października 2009

Super drzwi, extra miła i przyjazna obsługa, gorąco polecam !!! wątek zamknięty Dzrzwi naprawdę super i chodź może nie tak tanie jak w Castoramie,to co do...
~Michał Trybek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

12

wątków

do góry