Widok

Drink Bar na wesele- ceny?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam :)

Wraz z narzeczonym zastanawiamy się nad wynajęciem barmanów na nasze wesele. Czy ktoś wie ile kosztują takie usługi?

Jeśli ktoś miałby namiary na sprawdzonego,nie za drogiego barmana, bardzo proszę :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Różne ceny są, zależą też od pakietów i ekstra opcji, które sobie zazyczysz. U mnie za samą usługę + dojazd bierze 1000 zł. Do tego alkohole i inne opcje.
Dzięki, czy ktoś jeszcze może wypowiedzieć się na ten temat?
w tamtym roku moja koleżanka płaciła 3000 zł, z alkoholami kolorowymi (vódke musieli dokupić), owoce, szkło, słomki,lód itp.. Co prawda było na wypasie, ale moim zdaniem zbyt drogo. Koło 1-2 alkohole się już kończyły i drinków nie mogli robić..
3000 to zdecydowanie za dużo...
Witam,
ja korzystałam z usług barmana w 2013 roku, który czarował kolorowe drinki :). Goście byli mega zadowoleni i my również, bo całość nas kosztowała 1900zł. Jeśli chcesz to kontakt do Krzyśka: 515-909-689. Polecamy i życzymy powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dominika a wynajelas tylko barmana?czy pelna oferte?
To była cena za pełną ofertę :)
My również będziemy korzystać z usług p.Krzysztofa, ale dam znać po wszystkim
A ja polecam młodego barmana Piotra tel 609440855 musisz mieć własne alkohole powie jakie i koszt 500.zł. rewelacja byliśmy bardzo zadowoleni.
Misiadełko- podasz mi nazwe tych barmanów?

image
image
Ten P. Krzysztof jest z Gastrostaff, ale cena nie obejmuje pokazu barmańskiego... :(
3tygodnie temu wzięliśmy ślub i najlepszym strzałem w dziesiątkę było wynająć Panów z GastroStaff do obsługi baru, piękny bar
przesympatyczna obsługa, duży wybór drinków i co najważniejsze smacznie.
Będziemy polecać naszym znajomym.
Jeszcze raz chłopaki wielkie dzięki!!

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry