Widok
nuuuuudaaaa
Szkoda czasu na ten film, początek bardzo długi....główny bohater jakby cały czas na haju, prawie się nie odzywa, po pół godzinie myślimy, zż film się rozkręci..a tu nadal brak akcji..niby pojawia się 'wątek milosny' - jednak to za dużo powiedziane, nic się nadal nie dzieje...główny bohater odzywa się raz na 10 minut ;) ....w końcu nadchodzi druga połowa filmu i główny bohater bierze odwet...ale i tak nadal działa jakby był otumaniony psychotropami...nuda..bzdura...i generalnie szkoda czasu i kasy na cos takiego..
I muszę przyznać, że najlepsze to byly reklamy przed filmem...30 min trwały i w porównaniu z filmem - były SUPER! :)
I muszę przyznać, że najlepsze to byly reklamy przed filmem...30 min trwały i w porównaniu z filmem - były SUPER! :)
Film pozostaje długo w pamięci...
Film pozostaje długo w pamięci...
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10