Widok

Drive

Drive Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Drive.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nuuuuudaaaa

Szkoda czasu na ten film, początek bardzo długi....główny bohater jakby cały czas na haju, prawie się nie odzywa, po pół godzinie myślimy, zż film się rozkręci..a tu nadal brak akcji..niby pojawia się 'wątek milosny' - jednak to za dużo powiedziane, nic się nadal nie dzieje...główny bohater odzywa się raz na 10 minut ;) ....w końcu nadchodzi druga połowa filmu i główny bohater bierze odwet...ale i tak nadal działa jakby był otumaniony psychotropami...nuda..bzdura...i generalnie szkoda czasu i kasy na cos takiego..
I muszę przyznać, że najlepsze to byly reklamy przed filmem...30 min trwały i w porównaniu z filmem - były SUPER! :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Film slaby

Niestety do Tarantino dużo tutaj brakuje. Mam wrażenie że tak brutalne do przesady sceny były tutaj zupełnie niepotrzebne bo film mógł sobie poradzić i bez nich.... no ale cóż - to miało tak właśnie wyglądać.... Muzyka też jakoś specjalnie nie zachwyca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

skąd tak wysokie oceny???

Jeśli ktoś lubi dziwawne, patologicznie przebajerowane i epatujące przemocą filmy a'la Tarantino to niech śmiało ciśnie na ten filmik...Moja ocena to 3/10, te plusy to jedynie gra aktorska, dość ciekawa muzyka no i ten Mustang :) Reasumując, szkoda czasu i hajsiwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co za masakra!!!

Film to istna krwawa bitwa. Początek przydługawy, główny bohater wycofany, małomówny, może nierozgarnięty...Potem zamieszali wątek "miłosny", a od połowy to istna, naturalistyczna rąbanka...No nie wiem, może ktoś to lubi. Dla mnie 1/10 to za dużo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ciekawy

Oryginalny scenariusz, trzyma w napięciu , jak dla mnie piękna historia miłosna :))
Przeszkadzała mi mnogość brutalnych scen ale ogólnie warty obejrzenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Film pozostaje długo w pamięci...

Film pozostaje długo w pamięci...
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Filmy

Zaproszenie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

Tom i Jerry: Przygoda w muzeum (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Tom i Jerry: Przygoda w muzeum . Przeczytaj o filmie.

Robin Hood: Koniec legendy (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Robin Hood: Koniec legendy . Przeczytaj o filmie.

do góry