Widok
Potwierdzam w całości opinię "nuuuuudaaaa". Strata czasu/kasy i kasy sponsora na ten film.
Reżyser pooglądał sobie Transportera, ale to co mu wyszło dobrego zawarte jest tylko w trailerze. Fakt jest brutalizm a'la Tarantino, jednak reszta kręcona jak dla odbiorców na haju lub na kacu. Gdybym oglądał to na kompie, całość zakończyłbym w 15 min posuwając klawiszem do przodu.
Polecane dla zakochanych par w ostatnim rzędzie, które chodzą do kina, nie na film ;-)
Reżyser pooglądał sobie Transportera, ale to co mu wyszło dobrego zawarte jest tylko w trailerze. Fakt jest brutalizm a'la Tarantino, jednak reszta kręcona jak dla odbiorców na haju lub na kacu. Gdybym oglądał to na kompie, całość zakończyłbym w 15 min posuwając klawiszem do przodu.
Polecane dla zakochanych par w ostatnim rzędzie, które chodzą do kina, nie na film ;-)
zz
Widzę że ktoś tu wdał prywatną wojnę temu filmowi. Dla oceny zamieszam link do kompilacji soundtrack -a
http://www.youtube.com/watch?v=A9J4R4KYv-s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=A9J4R4KYv-s&feature=related
świetny
Jeden z niewielu filmów, który miał doskonały klimat świetne zdjęcia filmowe i niesamowitą muzykę. Mówię za siebie, ale chłonąłem każdą scenę filmu, któremu pod względem wcześniej wymienionych elementów sztuki filmowej, w podobnym gatunku i pierwszy jaki mi przychodzi do głowy, jest chyba tylko "Gorączka". Gosling świetnie wpasował sie w rolę. Film miejscami bardzo brutalny.
Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ostatnio oglądanych. Nie chce przesłodzić, ale z pewnością mniej oczekiwałem czytając poniższe recenzje, być może dlatego jestem mile zaskoczony.
Ja polecam, ale nie fanom kolejnej części "szybcy i wściekli ...." .
Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ostatnio oglądanych. Nie chce przesłodzić, ale z pewnością mniej oczekiwałem czytając poniższe recenzje, być może dlatego jestem mile zaskoczony.
Ja polecam, ale nie fanom kolejnej części "szybcy i wściekli ...." .
szkoda czasu i kasy
Takiego gniota to świat jeszcze nie widział. Film tandetny, beznadziejny, nudny, nic się w nie dzieje i żaden z aktorów za dużo nie mówi. Scenarzsta musiał całe życie jeść kwasy że aż tak mu mózg wyżarło. To jest jawna kpina z ludzi którzy lubią kino.
POPROSTU CHU... Z GRZYBNIĄ NIE MARNUJCIE CZASU I KASY
POPROSTU CHU... Z GRZYBNIĄ NIE MARNUJCIE CZASU I KASY
kaszanka
"Są mężczyźni, którzy wolność mają wpisaną w DNA"...??
kampania reklamowa, plakaty, trailery ukazywaly obraz filmu akcji.. a otrzymalismy beznadziejny nudny film w ktorym postac glownego bohatera byla tak prostolinijna a glowny watek filmu gdzies chyba sie zagubil.. dialogi zajmowaly chyba jedna kartke a4, a gra aktorska ? hmm nie dalo sie jej zbytnio zauwazyc, ogolnie dla mnie najgorszy film 2011 roku nie polecam
kampania reklamowa, plakaty, trailery ukazywaly obraz filmu akcji.. a otrzymalismy beznadziejny nudny film w ktorym postac glownego bohatera byla tak prostolinijna a glowny watek filmu gdzies chyba sie zagubil.. dialogi zajmowaly chyba jedna kartke a4, a gra aktorska ? hmm nie dalo sie jej zbytnio zauwazyc, ogolnie dla mnie najgorszy film 2011 roku nie polecam