Widok
Ej "czy bieganie jest zdrowe"!
Żeby do niej dołączyć to podejrzewam, że trzeba mieć niezłą kondychę. Tylko raczej ona się wystraszyła szumu na forum i zniknęła z naszych dróg. Może ktoś widział ją w innych miejscach? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie;) A może jednak zmarzła :) "Ach"- jednak nie umilimy sobie jazdy po tych kocich łbach :(
Żeby do niej dołączyć to podejrzewam, że trzeba mieć niezłą kondychę. Tylko raczej ona się wystraszyła szumu na forum i zniknęła z naszych dróg. Może ktoś widział ją w innych miejscach? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie;) A może jednak zmarzła :) "Ach"- jednak nie umilimy sobie jazdy po tych kocich łbach :(
No proszę jaki wątek dla biegaczy się zrobił :D
Drogie Panie, myślę, że to nie o Was chodzi, bo z tego co panowie opisują mogę wywnioskować, że to taka dziewczyna, którą mijam czasem jadąc z pracy. Jadę od Wiczlina do Bojana tymi płytami tak między 17-17.30.Przyjrzałem się ostatnio dokładnie: tak to blond kucyk, czarny ubiór z drobnymi różowymi wstawkami i zawsze słuchawki w uszach, pomarańczowe mp na ramieniu, białe buty biegowe, jakieś ochraniacze na kolanach, kostkach, około 160-165 cm wzrostu, czarna czapeczka zaciągnięta dość mocno na oczy. Szybko biegnie i nie daje się zaczepić :( Próbowałem bez skutku
Swoją droga super, że tyle fajnych Pań tez biega-może jakieś wspólne bieganie w Bojanie???
Drogie Panie, myślę, że to nie o Was chodzi, bo z tego co panowie opisują mogę wywnioskować, że to taka dziewczyna, którą mijam czasem jadąc z pracy. Jadę od Wiczlina do Bojana tymi płytami tak między 17-17.30.Przyjrzałem się ostatnio dokładnie: tak to blond kucyk, czarny ubiór z drobnymi różowymi wstawkami i zawsze słuchawki w uszach, pomarańczowe mp na ramieniu, białe buty biegowe, jakieś ochraniacze na kolanach, kostkach, około 160-165 cm wzrostu, czarna czapeczka zaciągnięta dość mocno na oczy. Szybko biegnie i nie daje się zaczepić :( Próbowałem bez skutku
Swoją droga super, że tyle fajnych Pań tez biega-może jakieś wspólne bieganie w Bojanie???
Dla tych którzy tak bardzo chcą się sprawdzić ile są warci nie tylko w mowie, piśmie ale w czynie info - są zapisy na Bieg Niepodległości w Gdyni wpisowe 20 PLN do 28 10 2013 dystans 10 km-to naprawdę mało. Radzę się pośpieszyć bo liczba miejsc ograniczona 6.5 tyś .Obecnie dochodzi do 5 tys. dokładne info na maratonypolskie.pl
zakładka kalendarz biegów wpisać 11 listopada. I tyle
zakładka kalendarz biegów wpisać 11 listopada. I tyle
hehehehe.
[uob może masz trochę racji. Jest niezmordowana jak Predator :D Napiera do przodu i nie ogląda się na nasze zaczepki.
Smacznie wygląda taki Predatorek hahaha!
Zapoznałem się z lista startowa tego biegu, o którym pisał Józiek - są tylko dwie Panie z Bojana :) Kolesi natomiast jest trochę jakieś 12 osób z Bojana.
[uob może masz trochę racji. Jest niezmordowana jak Predator :D Napiera do przodu i nie ogląda się na nasze zaczepki.
Smacznie wygląda taki Predatorek hahaha!
Zapoznałem się z lista startowa tego biegu, o którym pisał Józiek - są tylko dwie Panie z Bojana :) Kolesi natomiast jest trochę jakieś 12 osób z Bojana.
Ta dziewczyna pewnie chce uprawiać w spokoju sport, a Wy musicie robić jej pod górkę i pisać zaraz na forum. Zachowajcie swoje opinie dla siebie i nie smarujcie głupot na forum. To taka moja dygresja w tym temacie.
Jak chcecie oglądać wysportowane i aktywne osoby (też kobiety) przyjdźcie na bieg niepodległości w Gdyni i tyle.
Jak chcecie oglądać wysportowane i aktywne osoby (też kobiety) przyjdźcie na bieg niepodległości w Gdyni i tyle.
Osiągnęliście Panowie cel odwrotny do zamierzonego:
dziewczyna biega gdy jest ciemno i z "obstawą" męską HA!
Co do wpisów o szkodliwości biegania i o uzyskiwania najlepszych wyników za wszelką cenę, to brak mi słów drodzy forumowicze. Wam, to rzeczywiście pilot w rękę, pifffo i net do wypisywania bredni na usprawiedliwienie swojego lenistwa i braku perspektyw.
dziewczyna biega gdy jest ciemno i z "obstawą" męską HA!
Co do wpisów o szkodliwości biegania i o uzyskiwania najlepszych wyników za wszelką cenę, to brak mi słów drodzy forumowicze. Wam, to rzeczywiście pilot w rękę, pifffo i net do wypisywania bredni na usprawiedliwienie swojego lenistwa i braku perspektyw.
No i jak z tym wspólnym bieganiem w Bojanie ? Może skrzykniemy jakąś paczkę, to i nasza "śliczna, czarna" się znajdzie :) Podajcie datę, godzinę i miejsce startu. Obaczym, kto przyjdzie.Jjeśli nie nasza miss, to chociaż coś się zadzieje pozytywnego w tej melancholijnej dziurze :( Spotkają się ludzie z zapałem i zdrowym podejściem do życia, co?
Po tym, jak widziałem po raz kolejny naszą blond biegaczkę w Bojanie biegającą chodnikiem w niedzielę w krótkim rękawku, to SAM zacząłem biegać, nie tylko pisać. Podziwiam ja, bo ja po 15 minutach biegu musiałem stanąć. Może ją spotkam, to podpowie coś jak robić to DOBRZE :) Ona jest SUPER! zmotywowała mnie. A was?
:-) cóż tak bywa. Ja nie okłamując też porwałem się w pierwszych biegach. Zapraszam do lektury książki Jerzego Skarżyńskiego "Biegiem przez życie". Książka fachowa pisana językiem dla amatorów. Do kupienia na każdej większej imprezie biegowej i chyba wszystkich maratonach, a także na portalu aukcyjnym. Nie znajdziesz, to pożyczę. Do zobaczenia na amatorskiej biegowej ścieżce. Pozdrawiam.
Tja, nawiązując do Twojego apelu serdecznie się przyłączam. Pozdrawiam z ul. Hebla zapierd****jącą przynajniej 60 kaemów na godzinę panią w swoim samochodzie i wzbijającą tumany kurzu. To nic, ze spacerują ludzie z dziećmi, to nic, że rękoma się wskazuje żeby zwolniła. Po co? Przecież ja jadę i mnie to nie dotyczy. Gratulejszyn droga pani. Życzymy ci tego samego. Strach pomyśleć co będzie jak wyasfaltują.