Widok

Droga przez mękę

Wraz z żoną skorzystaliśmy z usług Pana Mariusza po pozytywnych opiniach kolegi. Niestety była to do tej pory najgorsza nasza decyzja podczas wykańczania mieszkania. Zleciliśmy wykonanie zabudowy łazienki oraz szafy. Pierwszy poważny problem to dotrzymanie terminu. Termin ustalony był na 6.12.2018. W rzeczywistości był to 26.01.2019. Pan Mariusz potrafił umówić się że przyjedzie danego dnia po czym zapominał. Co do samego montażu to na każdym etapie był jakiś problem i każda wizyta (a było ich 7 !!!!!! nie licząc pomiaru) to jakieś nieporozumienie . Zawsze było coś nie tak i zawsze było trzeba coś poprawiać lub Pan Mariusz zapominał o jakiś częściach. Ile było poprawek już sam nie potrafię zliczyć - od tego ze akurat zawias wypadł na wysokości szuflady w szafie i szuflady pralki, której nie można otworzyć, po źle zamontowane półki . O uszkodzonych kafelkach które trzeba było wymienić już nie wspomnę.
Co do samego wykonania to bez szału. Jeśli ktoś zwraca uwagę na spasowanie elementów i szczegóły to niech lepiej patrzy z daleka.
Na koniec meble zostawił brudne.
Osobiście nie polecam, gdyż się bardzo rozczarowałem.

Jedyny plus to cena w miarę przystępna...ale ta jakoś...
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 3

jakość usług: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się w 100% Pana Mariusza poleciła mi sąsiadka, byłam u niej, i szafy na wymiar wykonane u tego stolarza wyglądały ok i tyle, natomiast wydaje mi się, że ten Pan nie powinien brać się za kuchnie. Tak jak napisał Pan Łukasz, jak się nie przyjrzy z daleka to nie widać ze elementy są niespasowane mi zwrócił na to uwagę kolega na parapetówce. Terminowość to kolejna historia do opowiadania, kolejne tygodnie czekania bo szafkę 30 cm za dużą zrobił. Zamiast listw przyblatowych mam jakąś pofalowaną uszczelkę, uciętą i zestawioną na rogach. Zamawiałam meble na wymiar tylko dlatego, że chciałam mieć meble do samego sufitu więc zaproponował mi 'blendę' ja przyszedł czas na odbiór Blendy nie było i Pan powiedział mi, ze się na to nie umawialiśmy ale jak tam mówię to już ją zrobi, oczywiście znowu trzeba było czekać. Never ending story. Robiłam tą kuchnie w 2017 ale nie napisałam żadnej złej opinii bo szkoda mi było zachodu ale zobaczyłam dziś (bo szukam kogoś żeby wykonać szafy na wymiar) opinię Pana Łukasza i stwierdziłam, że poświęcę swój cenny czas bo może ta opinia uchroni kogoś przed korzystaniem z usług tej Firmy, a jak ktoś chce skorzystać to radzę każdy najmniejszy element zapisać w umowie, na nic nie wierzyć na słowo i wyciągać konsekwencje z każdego nie dotrzymanego terminu co też warto zawrzeć w umowie.
Rozczarowana Klientka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry