Widok

Drogi gruntowe.

Interweniował już ktoś w sprawie dróg? Warszawska, Wrzosowa, Św. Józefa. są tak zaorane że się nimi już jeździć prawie nie da. Ja rozumiem że deszcze i zima,ale chociaż trochę "zeszlifować" te dziury powinni...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie się rondo podoba i cieszę się jak widzę, że stan dróg się poprawia. Czekam z niecierpliwością na płyty na ul. Gryfa Pomorskiego, bo tam są wieczne wertepy nawet po próbie wyrównania drogi. Po kilku dniach znów są doły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najpierw robią rondo z zakazem powyżej 3.5t , a później projekt drogi .... brawo ... jakiś mistrz strategi trzyma na tym łapę , ważne żeby przelew się tylko zgadzał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warszawska ma być w przyszłym roku i ma być albo asfaltowa albo z kostki brukowej. W tym roku zostanie zrobiona dokumentacja projektowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chcesz konkretów to zadzwoń do gminy.
Tutaj to jest takie TVN 24 :D
Ja tu widzę same plotki, nie ma żadnych konkretów odnośnie dróg gruntowych. Może sołtys by poinformował co jest planowane na ten rok do zrobienia przy drogach w Bojanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przejdą. Postawi się znak zakaz dla pojazdów powyżej iluś tam ton i po sprawie. Tak jest najłatwiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do kościoła zrobili wiec i on tez może ;)
Tesmar robi sobie dojazd co by po błotku nie jezdzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W bojanie przede wszystkim trzeba ograniczyć prędkość. Znaki powinny stać co kawałek ul. Wybickiego jest dla kierowców drogą przelotową, jak na autostradzie.
trzeba przyznać, że władze gminy wykazują się dużą wrażliwością i często równają drogi, niż było to 2 lata temu.
dzięki.
Kolejny przekręt i genialna inwestycja ... Rondo bez kolizyjne , po co niech mi ktoś wytłumaczy ? Płyt nie można było położyć częściowo ? Ciekawe jak rolnicy przejadą kombajnami , albo samochodami ciężarowymi .... Brawo
Rondo budują :D
Czyżby na Warszawskiej coś zaczęło się dziać ?
Też jestem za tym, kto tu jest od zbierania pieniędzy. Chętnie się dołożę na warszawską aby szybko dojechać do Gdyni.
Zły nick. Powinno być IQ3.
My tu gadu gadu o boisku, a post jest o drogach gruntowych. Lepiej pomyśleć jak wywalczyć utwardzenie Warszawskiej na całej długości. Może zacząć od małego referendum lub zbiórki podpisów do petycji o utwardzenie Warszawskiej.
No pewnie że chciałem Biedronki, ale nie rozumiem co to ma wspólnego z boiskiem?Biedronka to inwestycja prywatna,a boisko to inwestycja między innymi z moich pieniędzy. Gdyby jeszcze dokończono tą inwestycje, odbywało się na niej coś, przynosiła jakieś profity,to bym nawet się cieszył i był zadowolony z niej,a nie z kawałka trawnika, na który trzeba jeszcze płacić utrzymanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co Ty masz do biedronki,wiem, że nie ma przymusu robienia tam zakupów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak sie składa że boiska i orliki to wylegarnia największej patologii ... każdy były "piłkarz " kończy z brzuszkiem piwskiem w łapie i przed tv . Pózniej opowiada nie stworzone historie jaki on to kiedyś dobry nie był jako Kopacz . Orliki to przekręty PO , a ten stadion w bojanie to jest dopiero śmiech na sali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
przynajmniej dzieciaki będą miały gdzie grać. a nie pić piwo na ławce w parku. sds chciałaś biedronkę to masz i spędzaj tam wolny czas,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Piękna murawa, naprawdę napawa dumą. W sumie to mogliby tam park jakiś zrobić. Wtedy więcej osób by mogło korzystać z tego, a nie da kilkunastu osób wywalać kupe kasy w błoto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

do góry