Widok
jaga, przypominam Ci Twój wpis
"W piątek jechałam do Bojana od strony wieży telewizyjnej. Droga równa, jak stół. Pan Wójt na plakatach w Bojanie piękny i wyluzowany. To chyba będzie nasz wójt.Trzeba mu jeszcze dobrać radnych, co by mu pomagali, a nie mącili."
Tak ci się podobały te drogi, i radnych do pomocy wybrałaś (żeby wójt podwyżkę dostał a nie Twoje drogi równał), a teraz znów narzekasz?
I tak w każdym wątku.
Może jakaś hormonalna terapia zastępcza Ci się przyda?
"W piątek jechałam do Bojana od strony wieży telewizyjnej. Droga równa, jak stół. Pan Wójt na plakatach w Bojanie piękny i wyluzowany. To chyba będzie nasz wójt.Trzeba mu jeszcze dobrać radnych, co by mu pomagali, a nie mącili."
Tak ci się podobały te drogi, i radnych do pomocy wybrałaś (żeby wójt podwyżkę dostał a nie Twoje drogi równał), a teraz znów narzekasz?
I tak w każdym wątku.
Może jakaś hormonalna terapia zastępcza Ci się przyda?
ani terapia niezbędna ani schizofrenia, drogi raz są przejezdne, raz nie do przebycia, a że równanie jest potrzebne i powinno być zawsze, gdy jest taka potrzeba to zupełnie inna sprawa.
Wstyd, że w XXI wieku w niebiednym kraju, członku UE drogi są gruntowe bez żadnego utwardzenia, samochody nie do utrzymania w czystości, a na podwyżki dla władzy i radnych pieniądze są i to na starcie nowej kadencji
Ani wójt, ani radni sami się nie wybierają.
Pozdrawiam wpisujących głupstwa. Ważne aby energię i wiedzę angażowali w sprawach a nie zajmowali się stanem umysłu innych, bo może okazać się , że tylko sami uważają się za doskonałość.
Tych Napoleonów, jak widać w Bojanie też jest trochę.
Wstyd, że w XXI wieku w niebiednym kraju, członku UE drogi są gruntowe bez żadnego utwardzenia, samochody nie do utrzymania w czystości, a na podwyżki dla władzy i radnych pieniądze są i to na starcie nowej kadencji
Ani wójt, ani radni sami się nie wybierają.
Pozdrawiam wpisujących głupstwa. Ważne aby energię i wiedzę angażowali w sprawach a nie zajmowali się stanem umysłu innych, bo może okazać się , że tylko sami uważają się za doskonałość.
Tych Napoleonów, jak widać w Bojanie też jest trochę.
Jaga cytuję
"Ani wójt, ani radni sami się nie wybierają."
Przypominam, że za tym właśnie wójtem i tymi jego radnymi agitowałaś na forum. Więc winę, że jest jak jest ponosisz dość sporą. Więc teraz nie narzekaj na nich tylko się ciesz, mów że jest super, że właśnie o to Ci chodziło żeby równiarka przejechała 5 razy mniej, a wójt miał wyższą pensję, bo Ci go tak było żal, że na wszystkich zebraniach biadolił o małym uposażeniu, że powinniśmy się cieszyć z tego co mamy itp. itd.
P.S. Ja bym stawiała raczej na chorobę dwubiegunową.
"Ani wójt, ani radni sami się nie wybierają."
Przypominam, że za tym właśnie wójtem i tymi jego radnymi agitowałaś na forum. Więc winę, że jest jak jest ponosisz dość sporą. Więc teraz nie narzekaj na nich tylko się ciesz, mów że jest super, że właśnie o to Ci chodziło żeby równiarka przejechała 5 razy mniej, a wójt miał wyższą pensję, bo Ci go tak było żal, że na wszystkich zebraniach biadolił o małym uposażeniu, że powinniśmy się cieszyć z tego co mamy itp. itd.
P.S. Ja bym stawiała raczej na chorobę dwubiegunową.
uwaga na zjazd z górki, od Gdyni przy skrzyżowaniu z ul. Poległych Żołnierzy, samochód, bez gazu po prostu się zsuwa, a trzeba jeszcze skręcić pod kątem 90 st.
Interweniowałam w Urzędzie. Zobaczymy, czy czymś posypią
Drugi to łuk też pod katem 90 st. za "Matka Boską". Tam też samochód zjechał i zatrzymał się w lesie.
Interweniowałam w Urzędzie. Zobaczymy, czy czymś posypią
Drugi to łuk też pod katem 90 st. za "Matka Boską". Tam też samochód zjechał i zatrzymał się w lesie.
A gdyby położyć tylko dwa równoległe pasma płyt, tak by można było przejechać, to jaki byłby koszt? . Znam taka drogę od Sierakowic wzdłuż Mausza, parę kilometrów. Ułożona za czasów "wrednego" PRL-u, znakomicie służy do dzisiaj. Taka droga wystarczyła by np. na ul. Poległych Żołnierzy, niezabudowanej a ważnej dla wszystkich jadących do Gdyni, od wschodniej cz. Bojana.
wczoraj w "ekspresie reporterów", pokazano po jakich drogach jeżdżą okoliczni mieszkańcy w okolicy biednej Ostrołęki. Zatkało mnie, że był to asfalt, dość szeroki, bez dziur , jeździły po nim traktory przez pola i łąki. Jak dotąd , nigdy w zagranicznym filmie, także sprzed dziesiątków lat nie widziałam, aby drogi nie były utwardzone.
Czy to jest coś w mózgach rządzących, że najpierw dla siebie podwyżki, a zadania gminy? A co to jest?.
Ostatnio, aby poprawić ściągalność podatków gminy podobno kupują drony. Ciekawe ile będziemy czekać na "innowacyjność" naszej gminy. Będą nowe etaty i będzie fajnie, nawet dziennikarzyny będą miały co robić.
Czy to jest coś w mózgach rządzących, że najpierw dla siebie podwyżki, a zadania gminy? A co to jest?.
Ostatnio, aby poprawić ściągalność podatków gminy podobno kupują drony. Ciekawe ile będziemy czekać na "innowacyjność" naszej gminy. Będą nowe etaty i będzie fajnie, nawet dziennikarzyny będą miały co robić.
Tak sie składa że boiska i orliki to wylegarnia największej patologii ... każdy były "piłkarz " kończy z brzuszkiem piwskiem w łapie i przed tv . Pózniej opowiada nie stworzone historie jaki on to kiedyś dobry nie był jako Kopacz . Orliki to przekręty PO , a ten stadion w bojanie to jest dopiero śmiech na sali
No pewnie że chciałem Biedronki, ale nie rozumiem co to ma wspólnego z boiskiem?Biedronka to inwestycja prywatna,a boisko to inwestycja między innymi z moich pieniędzy. Gdyby jeszcze dokończono tą inwestycje, odbywało się na niej coś, przynosiła jakieś profity,to bym nawet się cieszył i był zadowolony z niej,a nie z kawałka trawnika, na który trzeba jeszcze płacić utrzymanie.