Widok

Drogi w baninie

Czy ktoś może podeslac nr telefonu lub maila do urzędasow odpowiedzialnych za drogi w Baninie. Chyba po każdej naprawie zawieszenia będę przesyłać fakturę naprawy do gminy. Jak to jest tam gdzie mieszka radny, wójt itp potrafią drogę utwierdzić, a pozostałe drogi zaczynaja być nieprzejezdne nawet dla samochodu terenowego. Na co idą nasze podatki - bo chyba nie na drogi i oświetlenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
na wszystko trzeba się dorzucać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadzwoń do urzędu gminy i tam powinni ci podać kto jest za to odpowiedzialny, Chyba Wojciech Jaworowski
kilka lat temu sie dorzucaliśmy na płyty -Księzycowa
Myśle,że jęśli byłaby taka możliwość to mieszkańcy by się dorzucili do transportu np.100-200 zł od domu,mnie więcej naprawa samochodu wynosi ciągle coś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żaden Hel......znacznie bliżej. Nieważne ile to miałoby kosztować, ale byłoby zrobione.......
ej z tymi płytami to nie przesadzaj transport z Helu prawda?
Droższy niz same płyty to kto za to zapłaci.
A co rozjeżdzonych dróg to prawda, Developerzy rozp.niczyli a nowi teraz lamentują. Tak tak kochani sami sobie wybraliście to miejsce to teraz zobaczycie ,że tu dróg Brak.
Mi też to dokucza, auta wiecznie w naprawie, Pisze się , prosi od 14 lat ( ja np.) i NIC :(
Wszystkich nas do boli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochany, te drogi, a raczej ich brak, to temat rzeka. Nie ma ich i nie będzie!!! kiedyś były, ale jak zaczęło się tak Banino "rozrastać", zostały rozjeżdżone- wszyscy jężdzą samochodami, mało kto piechotą chodzi. Bychowski jak był burmistrzem to zrobił drogi- ba, kostkę położył tylko na starym osiedlu. Dziwię się ludziom, którzy do Banina się wprowadzają, dlaczego nie żądają dróg od developerów......Gmina ma nas gdzieś, jakiś czas temu została jej przedstawiona oferta DARMOWYCH jumb w dużej ilości, mieli zorganizować tylko transport- starczyło by na wszystkie drogi w Baninie- ale władający stwierdzili, że nie potrzebują..........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry