Widok
Drogo i niekompetentnie.
Pojechałem autem z zapieczoną linką hamulcową. Zdaniem Autoserv jest tylko jeden model tej linki, i taki zamówiono i zamontowano, pomimo tego że upierałem się, że powinno być kilka modeli w zależności od rodzaju nadwozia. Po kilku miesiącach skończyła się regulacja hamulca postojowego. W warsztacie (innym) stwierdzono, że zamontowano mi do hatchbaka linkę od kombi, która jest dłuższa. Po wymianie linki na właściwą wszystko wróciło do normy. Więc tę naprawę musiałem wykonać dwukrotnie. Dodam że jeżdżę popularnym autem, więc nie rozumiem skąd taka pomyłka "fachowców"
No cóż, dla mnie serwis niekompetentny.
No cóż, dla mnie serwis niekompetentny.
Moja ocena
Feu Vert Car Service
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 5
asortyment: 4
jakość usług: 2
terminowość: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6
znam ten serwis od lat i kilkkrotnie korzystałem z ich usłg , pomagają jak tylko mogą cena zawsze jest znana wcześniej . jeżeli ma coś podrożec to dzwonią i pytają nawet kilka razy
znałeć cenę , za drogo jedź gdzie indziej a nie opisuj swoich frustracji na forum
chłopaki robią co mogą i polecam
polecam i pozdrawiam Paweł czarne A4
znałeć cenę , za drogo jedź gdzie indziej a nie opisuj swoich frustracji na forum
chłopaki robią co mogą i polecam
polecam i pozdrawiam Paweł czarne A4
o widzę, że znajomy panów z warsztatu - panowie są bardzo mili, sprawiają wrażenie kompetentnych, ale rzeczywistość jest zupełnie inna - zaufałem im raz - do zrobienia było małe piwo - nie dość, że zabrali się do tego nieudolnie, to w dodatku narazili na dodatkowe koszty... także drodzy Państwo - chcecie mieć porządnie zrobiony samochód? Najlepiej jechać do sprawdzonego warsztatu, albo robić go w warsztacie u zaufanego znajomego, który nie zedrze z was wygórowanej marży... dziś trudno o dobrego mechanika.