Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Naprawa Ford 1.6 tdci tylne zawieszenie wątek zamknięty Polecam. Wykonane prawidłowo. Ustawiona zbieżność. Wszystko śmiga.
~Darek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 stycznia 2018

Nie polecam , katastrofa wątek zamknięty Feu Verte Gdynia jest najgorszym warsztatem w jakim bylam . Naprawiali mi...
~zawiedziona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2017

Serwis godny polecenia wątek zamknięty Byłem na wymianę opon. Bezproblemowe umawianie terminu, szybka dostawa i...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

Beznadziejny Warsztat wątek zamknięty Pseudo mechanicy, chyba po szkołach budowlanych albo od naprawiania pralek....
~Macias
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 października 2014

Niepolecam tego zakładu, brak profesjonalizmu wątek zamknięty Niestety ale trafiłem do tego zakładu gdyż nie miałem wyboru, pilnie...
~oburzony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lipca 2016

Rewelacja :) wątek zamknięty Polerowanie reflektorów co prawda zakończyło się z pewnym opóźnieniem, ale...
~nzt
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lipca 2016

Nie polecam.. wątek zamknięty Podjechałem, bo stukało mi coś w zawieszeniu. Diagnoza: przekładnia do...
~ppww
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 czerwca 2016

stanowczo odradzam zakup opon "z dożywotnią gwarancja" BUJDA! wątek zamknięty Zakupiłem opony continental z dożywotnią gwarancją. Jedna z opon uległa...
~NIEZADOWOLENI
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 października 2015

nie polecam wątek zamknięty Korzystałem kilka razy. Powiem tak: jak ktoś ma wymianę oleju lub klocków...
~czarek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 marca 2015

Mile zaskoczony wątek zamknięty Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Byłem umówiony na ustawienie zbieżności w...
~Adriano
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2015

Opinia wątek zamknięty Ostatnio po raz pierwszy korzystałem z ich usług i jestem zadowolony. Obsługa...
~Marcin
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 lutego 2014

szybko, sprawnie i komplekowo wątek zamknięty usterka bardzo szybko została zlokalizowana, została przeprowadzona również...
~mondeo
1

dodano: 20 marca 2014

Wymiana piór wycieraczek - a jaka rozrywka ... wątek zamknięty Przejeżdżając obok, zajechałem wymienić pióra wycieraczek ... 10 minut -...
~Ja
-

dodano: 9 kwietnia 2014

niepolecam wątek zamknięty haos brud i syf pan z biura obsługi tężny, bardzo krzyczy na mechaników sam...
~mika
4

dodano: 20 lutego 2014

Strata czasu! wątek zamknięty Umówiłem się na wizytę w warsztacie telefonicznie dzień wcześniej na godzinę...
~np
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 października 2013

Drogo i niekompetentnie. wątek zamknięty Pojechałem autem z zapieczoną linką hamulcową. Zdaniem Autoserv jest tylko...
~Arek
2

dodano: 13 października 2008

Skąd te opinie? wątek zamknięty Czytam i jestem w szoku, Jeżeli chodzi o Feu Vert Gdynia to jestem bardzo...
~Emilia
4

dodano: 7 sierpnia 2012

Nie polecam, jakość usług spada z roku na rok wątek zamknięty Chociaż jestem (a właściwie byłem) klientem tego serwisu przez 7 lat, to...
~Wallace
-

dodano: 8 maja 2013

obniżyli loty wątek zamknięty kiedyś, w czasach gdy pracowali pod szyldem Shell'a wielokrotnie odwiedzałem...
~Adam B. (Opel Astra G 1.7 CDTI)
3

dodano: 4 maja 2010

Polecam! wątek zamknięty Uratowali mi wyjazd na wakacje, wykonując poważną naprawę silnika w chwili...
~Magda
2

dodano: 6 sierpnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47

27

wątków

do góry