Feu Verte Gdynia jest najgorszym warsztatem w jakim bylam . Naprawiali mi Opla Zafire A . Po wymianie katalizatora przejechalam 200km. i zaczelo mi cos latac pod samochodem (polaczyli mi katalizator z kolktorem jakims bialym kitem , ktory zaczal sie wykruszac co pociagnelo dalej uszkodzenie katalizatora. Samochod teraz mi szarpie ze wzgledu na pozostalosci tego bialego kleju, ktory sie dostal do katalizatora . Dalam im przewody hamulcowe tylne do wymiany , ktore nie zostaly wymienione .Stwierdzono , ze sa za krotkie. Nastepnego dnia zmienil mi je moj syn , ktory nie jest mechanikiem i o dziwo pasowaly. Wymienili dobre cylinderki "na lepsze". Nikt nie skonsultowal ze mna wymiany czesci,ktore rzekomo byly uszkodzone a tymbardziej kosztow wymiany czesci i koncowo na fakturze bylo 2500zl wiecej niz bylo wstepnie. Rzadnych zuzytych czesci nie dostalam spowrotem a na fakturze policzono nawet WD-40 i wszystko na 23% vat.Po powrocie do domu musialam sie udac do warsztatu aby naprawic to co nie zostalo naprawione badz uszkodzone podczas naprawy w tym warsztacie.