Widok

Drugi raz raczej nie skorzystam.

Zakład powinien spełnić oczekiwania mało wymagających klientów zlecających nieskomplikowane realizacje i proste wzory.
Osoby ze średnio i bardziej złożonymi realizacjami (zwłaszcza w nadruku cyfrowym) oraz oczekujące wsparcia/doradztwa ze strony obsługi zdecydowanie powinny poszukać innej, bardziej doświadczonej i przyjaźniej nastawionej ekipy.

Ja ostatecznie zostałem potraktowany niepoważnie. Wyszedłem co prawda z zamówionym towarem 2szt odzieży, ale również z poczuciem niesmaku.

Plusy:
+ bardzo dobre pierwsze wrażenie
+ ładny sklep
+ dobry nadruk cyfrowy, flex oraz haft
+ niektóre proste wzory zaprezentowane w sklepie (zwłaszcza w technologii flex) bardzo dobrze wykonane.

Minusy:
- ogromne opóźnienie w realizacji (w moim przypadku 2 tygodnie, termin zmieniany 3 razy)
- mały wybór odzieży (niezgodny ze stroną internetową) oraz brak rzetelnej informacji o jej dostępności,
- zdecydowanie brak doświadczenia i profesjonalizmu obsługi,
- nieuprzejme traktowanie klienta (w moim przypadku)
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 3

kreatywność: 2

jakość usług: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam. Jeżeli czuł lub w dalszym ciągu czuje Pan niesmak po wizycie w naszym sklepie, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko przeprosić. Jednocześnie proszę naszych klientów o nie sugerowanie się powyższą opinią. Zapewniam, że jakość usług oferowanych przez naszą firmą jest bardzo wysoka.
Pozdrawiam,
Tomasz Blachiński
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry