Widok

Durex intense czy libi gel

Jaki żel intymny stymulujący będzie lepszy? Może ktoś próbował któryś z nich i napisze jaki zamówić? Zbliza się rocznica męża i moja i chcielibyśmy sobie kupić coś pobudzającego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyprobowałam oba i jesli zależy Ci na lepszych odczuciach bierze libi gel! Bardzo miło byłam zaskoczona jego działaniem z uwagi na to,ze nie piecze ale jednocześnie poprawia wszystko odczucia, czujesz dotyk kilka razy bardziej ( tak jak właśnie obiecywali na opakowaniu)., lubię takie rzeczy aktywność w sypialni podkręca,a dodatkowo żel sprawił mega doznania. I to nie tylko w trakcie igraszek z meżem ale czasami używam sama podczas masturbacji.

Dzięki za odpowiedź. Napisz mi jeszcze gdzie mogę do dorwać? Chodzi o to czy są gdzieś stacjonarnie, widziałam w necie i w sumie nie będzie problemu z zamówieniem ale chcę wiedzieć czy może jest możliwość kupienia stacjonarnie.

Nie widziałam, zamawiałam w sieci :) Ale w ostatnim czasie praktycznie wszystko zamawiam przez internet tak wieć dla mnie osobiście to wielkiej roznicy nie robi.

Inne tematy z forum Kobieta

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry