Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
wcale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe ja za to niemoge zniesc tej piosenki z reklamy always:)))
" tik tok.....kiedy always masz...." massakraa
oo to mnie draznily reklamy bezendu :D normalnie nie moglam patrzec na te 3 tanczace baby :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie generalnie drażnią wszystkie reklamy he he , jedynie jakie lubię to obiadków czy deserków Gerbera jak te dzieciaczki się śmieją, a na końcu taki mały szkrab z jednym zębem się chichra oraz ostatnia reklama czekolady Wedla z muzyką z Dirty Dancing jak te zwierzaki tańczą - super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie wk...ły reklamy szczepień dodatkowych. Te z pustym łóżeczkiem, pikającym szpitalnym sprzętem i.tp.

Pomojając pytanie czy warto czy nie pozostaje jeszcze kwestia czy mozesz taką kasę wydać czy nie. Niektóre nie mogą i już. To nie 5 złotych tylko n.p. 300 lub 500.

A tu sugerują jak dasz im kasę to jesteś DOBRA MAMA jak nie to RYZYKUJESZ ŻYCIEM SWOJEGO DZIECKA. Co za wredny manewr!!! Przeca im chodzi o kasę a nie dobro dziecka.

Jak o tym myślę to jeszcze mnie telepie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie to najbardziej bawi zupelnie idiotyczna reklama - nie wiem co za d.... ją wymyślił - reklama środka pomagającego na "nietrzymanie moczu" :)

CO PRZYCIĄGA TWOJĄ UWAGĘ, GDY NA MNIE PATRZYSZ?MOJE PRZENIKLIWE SPOJRZENIE CZY MOJE RUCHY W TAŃCU? BO NA PEWNO NIE ZWRÓCISZ UWAGI NA MOJE LEKKIE NIETRZYMANIE MOCZU :D

http://www.youtube.com/watch?v=i0NzpIDleeM

no porażka na maxa - w ogóle co ma piernik do wiatraka :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
hehe:) moj maz skwitował ta reklame : ja piernicze i faceci ogladaja ta reklame i sie zastanawiaja potem:))
Też mnie strasznie wkurza ta reklama o nietrzymaniu moczu ale zdecydowanie najgorsza jest ta always... masakra
melodia wpada w ucho:D
reklama always - myślałam na początku, że to będzie reklama barbie (chodzi o infantylną muzyczkę)
nietrzymanie moczu - bez komentarza:))))))
ale dla nie debilizmem reklamowym jest media markt - na cmentarzu babka opłakuje kogoś kto umarł, ale jak dostała gazetkę to już myśli o zakupach i tak samo druga która zastaje męża z kochanką. No dla mnie to szczyt sama niewiem czego.
Macie racje te reklamy sa beznadzejne a ta z always to bije wszyskie na glowe swoja glupota:) koszmar
melodyjka wpada w ucho gorzej jak ktos nieswiadomuie zacznie ja sobie nucic pod nosem na uicy hihi:) ja czasem tak mam ze nawet nie wiem ze nuce piosenke uslszana niedawno w radiu. az strach bierze jak bym mala ta piosenke zanucic:)
media market - mnie bynajmniej nie zachęca do zakupów tam
Mie to wcale nierusza haahah :d ,Moja corcia natomiast jak leci reklama always to tanczy hehe :)
A ja przed chwila pana Małysza widziałam ochoczo popijajacego herbatke:))
tekane :)

ja lubię reklamy biedronki :)

http://www.youtube.com/watch?v=oiSNpTnSIzI

też lubię reklamy biedronki :)

a nietrzymanie moczu jest koszmarne!!

co do reklamy Wedla, to mnie akurat drażni, co wspólnego mają surykatki z czekoladą? czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć? ;)
ta reklama jest surrealistyczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja lubie mózga :) a moje dziecko tą co reklamuja tabletki na nerwy
Alwaysy i nietrzymanie moczu koszmar :)