Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie też chciałam wspomnieć o reklamie INTELIGO z Peszkową. No masakra jakaś. W każdej reklamie no w większości jest podtekst seksualny. Ale w tej reklamie przegięli na maxa. W****ia mnie to niesamowicie. Co mnie obchodzi że ona czasu nie ma się stukać i co do tego mam konto internetowe.????

A SERCE I ROZUM THE BEST !!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ten ząb to przedtrzonowiec albo trzonowiec. Nie wiem jak wy, ale ja odgryzam kawałek jabłka siekaczami, najdalej kłami ;-)
taa teraz jest jedna z gorszych parodental ze kryzie jabllko, i widac krew a potem zeba fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
Mnie wkurza reklama banku, chyba inteligo. Jak to babka nie ma czasu na seks i inne pieprzoty.
A mnie ostatnio dobila reklama (podobno juz stara) McDonalda. Mlody koles cos tam gada, ze mu z praca nigdy nie szlo, to czegos tam i czegos sie nie nadawal, ze szkola tez cos nie za bardzo, ale teraz nareszcie jest super bo......robi kariere w McDonaldzie!!! I jeszcze mowia do niego "kierowniku"!! Buahaha....
No normalnie kariera stulecia w sam raz dla kogos, kto w szkole sobie nie radzi :) Super zachecajace :P
TERAZ BIEDRONKA MA FAJNĄ NO I Z TESCO SĄ SUPER
A co w tym złego?
Niektóre są fajne, np te stare IKEI, dyktanda : Coś tam : " ... komódka poraża urodą ciężkich, mosiężnych uchwytów, niby gałek. Abażur obciągnięty krępliną rzęsiście rozjarzy skóżany ciemnoorzechowy wypoczynek, cośtam, cośtam...Kropka" te są fajne :-)
i jeszcze lubię reklamy Tesco albo "internetowi nie płacą - pączki dzielimy na jakieśtam i beznadziejne" :-) No i oczywiście Plus: karciocha pamięciochy, chińskie przywitanie, wierszyk, niewysłowiony i wiele innych ....
Teraz moje dziecko się szczerzy do "Bez Vat bez vat bez Vat " z Kotem :)
Proste rozwiązanie - nie oglądać telewizji.
RAZ widziałam reklamę nową alwaysa, ze dwa razy słyszałam (z kuchni)

myślę, że po prostu ta reklama jest skierowana do innego targetu - nie nas 20-30-40 latek tylko dziewczynek z pierwszą/drugą miesiaczką
przecież one jeszcze wtedy sa na etapie zabawy lalkami barbie itp...

tylko tak sobie tę reklamę tłumaczę

a alwaysów nie kupuję, bo mam już przećwiczone różne marki i wybieram tę, która mi najbardziej pasuje (ewentualnie sprawdzam "nowości"):P
Ja nie cierpie reklam,mało oglądam tv ,a jak juz ogladam to co chwile reklama!
Za to syn uwielbia te serduszko i rozumek:) reklame z kurą bo teraz z dwiema kurami już mu się nie podoba ,reklamy z biedronki i reklama NIE ZABRALI OGNIA,ALE BEZLIK ROZMÓW WZIĘLI:):):)
ja nie kupię podpasek always bo nigdy nie kupuję, ale powiem wam ze ta reklama mnie się podoba :-)
Reklama always może i jest głupia - ale swój efekt osiągneła prwada?
Każda z was mówi o tej reklamie i o always? a czy nie o to w tej reklamie chodziło?
Są różne sposoby na coś co wy w każdej formie nazywacie "reklamą" i w tej reklamie, którą tak krytykujecie jedną z form przekazu wykorzystano i jak widać skutecznie ;) - bo każda z was zapamietała jedno ALWAYS i teraz idąc do marketu jakie podpaski kupicie - ALWAYS?
Ja najbardziej lubię reklamy tesco i turbo-dymo-mena!:)
Głupia jest reklama always!
karola, dobre wnioski :)
A co z kolei kobiety myślą o facetach... problemy z potencją i siusianiem, łysieniem, zębami, korzonkami. I wiecznie martwiący się o olej silnikowy, piankę do golenia i dezodorant wabiący odpowiednią ilość samic...
Heniu, przewróć boczek....
już:))))

Nie no reklamy tesco są najlepsze :)
podsumowując: facet oglądający reklamy na ich podstawie może wykreować obraz kobiety: z nietrzymaniem moczu (Tena), ze świądem pochwy (Tantum rosa), z opryszczką (compeed), łysiejącej z łupierzem (head&sholders), z żylakami (Lioton), Grzybicą stóp (lamisilat), pękającą skórą na dłoniach (neutrogena) i bólem głowy (reklama z dziećmi w wesołym miasteczku) i do tego podniecającą sie czy plama z koszuli męża zejdzie czy nie.
zapomniałam jeszcze że ponad połowa kobiet po 50 skarży sie na kłopoty trawienne (activia)
co Ci faceci po czymś takim sobie myślą o kobietach?
A ja (i mój synek zresztą też) Uwielbiamy reklamę Wedla Fabryka przyjemności
http://www.youtube.com/watch?v=QJqYh0X6bgM
Tescowe reklamy "wymiatają" ,a mi jakoś tak się dzisiaj przypomniały reklamy Statoil .