Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moje dziecko uwielbiało reklamę z latającą kurą (chyba, że chodziło mu o kota) . teraz kury są dwie, melodia inna i już nie lubi tej reklamy.
pokazuję mu czasem reklamy ze zwierzętami, jakieś kocie czy psie jedzenie. synek widząc zwierzątko - normalnie sapie z radości.

fakt - beidronkowe reklamy są śmieszne, wesołe.

a tak na marginesie - to ja po prostu nie mogę patrzeć na Ibisza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie irytuje reklama jakichś witamin w płynie, bodajże Vitaminer, ze śpiewającą (a raczej piejącą) w finalnej scenie rodzinką. Druga trochę starsza to reklama Danone, gdzie syn zagląda do lodówki pełnej zdrowej żywności i drze się do matki że nie ma nic do jedzenia, bardzo wychowawcze. Aha, i "mój piesek robi zdrową kupę" i pogrzeb pryszcza czy trądziku.
Poza tym uważam za durne wszelkie reklamy środków czystości po użyciu których kobieta jest wniebowzięta a bez nich ma depresję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko się cieszy jak są te tabletki na nerwy:) chichocze jak nie wiem

a ta always to jakaś pomyłka bo jak dla małych dziewczynek, które przeciez nie noszą podpasek, przerobiona na reklame barbie się nadaje

media markt też nie lubię, ale kura latajaca jest super!!
hej, a co sądzicie o reklamach plusa z mumio? mnie zawsze rozwalają (np. teraz z tym odźwiernym...)
a najlepsze reklamy to były hejah z bajkami (np owca - "w Krakowie jestem spalona") - to moim zdaniem było mistrzostwo świata.
A reklama always odnosi zamierzony skutek - jest tak idiotyczna że wszyscy o niej mówią i tak jak koleżanka wspomniała - melodyjka tak wpada w ucho że nie długo będziemy ją sobie pod nosem nucić...koszmar!
Ja do tej pory uwielbiam reklame z Krysia 'Najlepszy zestaw dla Krysi poprosze' i ten ich wyglad.......:D:D
Ta reklama byla dla mnie najlepsza:D
Ciekawe co jest z ta kurą w reklamach, ale moj synek też ją lubi:)
Mnie się podobają reklamy plusa i biedronki a i jeszcze pamietam taką reklamę z czerwonym kapturkiem, ale to juz daaawno było
Chomik z reklamy Reala:) jak na Święta się skarżył, że nic od mamy nie dostawał bo zawsze wszystko chomikowała:)
Wlasnie reklama reala ze zwierzakami dobra hehe
Mnie leczą reklamy TUBRO-DYMO-MENA :/

Za to pokochałam reklamę CYFRY+ Fifty, fifty ;)
http://media2.pl/reklama-pr/73627-fifty-fifty,-czyli-cyfraplus-za-pol-ceny-(wideo).html
Jak ja się cieszę,że nie oglądam telewizji!
Jejku, to BEZENDU było naprawde straszne, ale na domiar złego strasznie przywierała do mnie ta muzyczka, potem chodziła i bezwiednie śpiewałam "bezendu bezendu bezendu bezendu...", szlag mnie trafiał jak jasna cholera a nie chciało sie to ode mnie odczepić, a jak już sie odczepiło to znów trafiałam na tą reklame w TV :-/

A co to jest za reklama always, bo nie kojarzę?

Ogólnie to nie zwracam uwagi na reklamy, jak tylko sie zaczynają to przełączam na inny kanał
Ale te reklamy Plusa z kabaretem Mumio są fajne ;)
"co go we mnie urzekło? bo na pewno nie moje nietrzymanie moczu" czy cos w tym stylu- to koszmar

Nie lubię też Supernani "jak chcesz być duży to jedz Ramę".

Dobre rekalamy ma ING.
Nr 1 dla mnie to "fifty-fifty" jakiejś platformy kablowej
dziwne że nikt nie wspomniał o reklamach simplusa tych z jaskiniowcami - jak dla mnie odmóżdżające
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
A ja totalnie nie mam pojecia o czym piszecie. Niewiele ogladam TV, a jak zaczynają sie reklamy, to zawsze wyłączam dźwięk, albo zmieniam kanał. Po coś ten pilot jest.
mnie też drażni reklama always. Nie mogłam uwierzyć na początku, że coś tak durnego trafiło do telewizji... "zdrowa kupka" też mnie wkurza - ale jak nic wkurzało mnie "tato, tato - kupa!"

a jak byłam w ciąży strasznie się śmiałam, z reklamy "może to zabrzmi bananalnie" wypowiadane przez banana :) ale wtedy wszystko mnie bawiło ;P
Taaa ta reklama z jaskiniowcami to totalna masakra!!! mój mąż się za każdym razem zastanawia o co w niej chodzi i za każdym razem mówi że ona do niego nie trafia:))) a ja mu mówię że to nie on ma być jej odbiorcą choć szczerze mówiąc nie wiem na kogo ona może podziałać.

A reklamy alwaysów też nie kojarzę...
Reklamy TP są suuuper!!! "Banan - w cieście banan!" "E rozum a jak Ty się w ogóle czujesz?" ;) Często z mężem gadamy do siebie tymi tekstami :) I jeszcze Canal + fifty fifty jest dobra. Powiedziałam mężowi, że nasza Zuza też będzie taka sprytna ;)) Reszta reklam do bani.

A słyszałyście coś o tym, że mają nakazać stacjom puszczać reklamy w tej samej głośności co resztę bo póki co jest tak że te głupie reklamy dają zawsze głośniej. I szlag mnie trafia jak karmię małą, ona przysypia, oglądamy sobie jakieś wiadomości ciuchutko a tu nagle jeb - zaczyna się pasmo reklamowe :/
ja w tej chwili tez nie moge skojarzyc tych alwaysow ale zaraz na yt wejde;)a swoja droga bardzo lubie reklamy rozum i serce tp, jakies takie sympatyczne mi sie wydaja no i oczywiscie te gerbera chyba co na koncu ten chlopczyk taka ma beke hehe;D
biedronki sa najlepsze, a reszta to CHŁAM jakby to powiedzial pan Burzyński :D