Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A słyszałyście coś o tym, że mają nakazać stacjom puszczać reklamy w tej samej głośności co resztę bo póki co jest tak że te głupie reklamy dają zawsze głośniej.

Coś słyszałam i mam nadzieję że to zrobią bo jak mi maluchy przysypiają to się zdarza,jeb i po spaniu ;)

Lubię najbardziej dronkowe,rozum&serducho,i kiedyś pierwsze plusa kopytko itd.natomiast tato,tato kupa,zdrowa kupka i media co za z*** to wymyślił to po prostu koszmar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już dawno to zrobili tylko jakoś prawie nikt się tym nie przejmuje:(
A własnie Bezendu moje dziecko uwielbiało :) tak się chichrał ze szok :)
Aaaa tak, serce i rozum też dobre, jak tylko sie pojawiają Madzia sie odwraca do TV i patrzy ;)
a nie wkurza was reklama PARODONTAX ??? najpierw plucie krwia i wypadajacy do umywalki zab, a teraz zab na jablku !!! fuuuuuuj !!!
Nooo, to jest obrzydliwe, zwłaszcza przy jedzeniu
ale w cieście banan jest super! na początku to w ogóle nie mogłam skojarzyć że to jest serce i rozum i sobie myślałam co to za kukły jakieś. Dopiero hasło - czy kierujesz się sercem czy rozumem mnie uświadomiło. A w cieście banan mnie powala :))))))
Nienawidziłam Bezendu bezendu bezednuuuu aż mi się niedobrze robiło fu!
Always to jakaś paranoja, reklama jakby kobiety były durnymi idiotkami! Szczerze to na początku myślałam że to reklama lalki barbie.
Durna jest też ta reklama Perdigree gdzie dziewczynka sprząta kupke swojego psa echeee już widze dziecko sprzątające po swoim psie z takąąąą przyjemnością.
Uwielbiam biedronkowe, rozum i serce i heineken szczególnie tą z ogromną garderobą pełną ciuchów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie też przeraża reklama parodontaxu gdzieś ktoś pluje krwią do umywalki, no obleśna na maxa.
za to najj... to reklamy z plusa z mumio, ale te starsze, typu aczkolwiek, kopytko, albo o mazach. przecież to klasyka:)

w radiu za to jest reklama jakiegoś permena czy czegoś innego :wskocz na byka. Dno totalne:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie te reklamy środków na erekcję są żenujące.

W radio leci taka reklama clavinu:
Babka: moze wpadniesz jutro, chyba, że już dziś możesz?
Facet:Dziś mogę i mogę tyle ile chcesz
"Wpadniesz" jutro? ;P A przy okazji rekama pampersów powinna być.
a mnie dobija psychicznie reklama asekureli czy jakos tak, srodka osłonowego przy tabletkach anty. Laski na skałce wspinaczkowej i ta która uzywa niby asekurelle ma tak wydymane nienaturalne usta ze przy kazdej reklamie krew mnie zalewa hih
a i jeszcze reklama syropu STODAL wrrrrrrrrrrrr
mnie za każdym razem rozbawia fifty fifty dzieciak jest po prostu super.
drażni mnie asekurela tak samo baby sztywne jak by ktoś im coś;)
dla mnie asekurella jest nielogiczna - czy któraś z was brała pigułkę w środku dnia?
w życiu bym nei pamiętała - zazwyczaj rano po wstaniu, ewentualnie wieczorem (choć ja też w takim przypadku mijałam się z pamięcią często)
DOKŁADNIE mogliby się bardziej postarać w tych reklamach
oburza was sprzątanie kupy po psie, a plujecie jadem na gów..a na chodnikach. zdecydujcie się! ta rekalama może uswiadomić, że sprzatanie po psie to naturalna sprawa. w jaki inny sposób edukować dzieci? może one dzięki temu nie beda miały obs..ch chodników, butów i kół od wózka.
AgaB: jasne, każda bierze na ściance w połowie dnia, jak w Seksmisji – weź pigułkę!
Przypomniała mi się jedna wstrętna reklama jakiegoś leku przeciwko kaszlowi, gdzie facet czy babka obraca naczynie z niebieskim glutem i słychac kaszel i widać jak ta flegma się porusza. Fuj!
Z kolei produkcje animowane Platige Image są świetne, pomysłowe i dobrze wykonane (np. Biedronka – mój faworyt z paprykami w piekarniku, TESCO z Heniem i jego żoną w kuchni itp.).
przypomniało mi się, że inna durna reklama, jak maly chce zrobić kupkę u Tomka!!
bleee
TESCO jest z*******e :)