Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A własnie Bezendu moje dziecko uwielbiało :) tak się chichrał ze szok :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już dawno to zrobili tylko jakoś prawie nikt się tym nie przejmuje:(
A słyszałyście coś o tym, że mają nakazać stacjom puszczać reklamy w tej samej głośności co resztę bo póki co jest tak że te głupie reklamy dają zawsze głośniej.

Coś słyszałam i mam nadzieję że to zrobią bo jak mi maluchy przysypiają to się zdarza,jeb i po spaniu ;)

Lubię najbardziej dronkowe,rozum&serducho,i kiedyś pierwsze plusa kopytko itd.natomiast tato,tato kupa,zdrowa kupka i media co za z*** to wymyślił to po prostu koszmar
biedronki sa najlepsze, a reszta to CHŁAM jakby to powiedzial pan Burzyński :D
ja w tej chwili tez nie moge skojarzyc tych alwaysow ale zaraz na yt wejde;)a swoja droga bardzo lubie reklamy rozum i serce tp, jakies takie sympatyczne mi sie wydaja no i oczywiscie te gerbera chyba co na koncu ten chlopczyk taka ma beke hehe;D
Reklamy TP są suuuper!!! "Banan - w cieście banan!" "E rozum a jak Ty się w ogóle czujesz?" ;) Często z mężem gadamy do siebie tymi tekstami :) I jeszcze Canal + fifty fifty jest dobra. Powiedziałam mężowi, że nasza Zuza też będzie taka sprytna ;)) Reszta reklam do bani.

A słyszałyście coś o tym, że mają nakazać stacjom puszczać reklamy w tej samej głośności co resztę bo póki co jest tak że te głupie reklamy dają zawsze głośniej. I szlag mnie trafia jak karmię małą, ona przysypia, oglądamy sobie jakieś wiadomości ciuchutko a tu nagle jeb - zaczyna się pasmo reklamowe :/
Taaa ta reklama z jaskiniowcami to totalna masakra!!! mój mąż się za każdym razem zastanawia o co w niej chodzi i za każdym razem mówi że ona do niego nie trafia:))) a ja mu mówię że to nie on ma być jej odbiorcą choć szczerze mówiąc nie wiem na kogo ona może podziałać.

A reklamy alwaysów też nie kojarzę...
mnie też drażni reklama always. Nie mogłam uwierzyć na początku, że coś tak durnego trafiło do telewizji... "zdrowa kupka" też mnie wkurza - ale jak nic wkurzało mnie "tato, tato - kupa!"

a jak byłam w ciąży strasznie się śmiałam, z reklamy "może to zabrzmi bananalnie" wypowiadane przez banana :) ale wtedy wszystko mnie bawiło ;P
A ja totalnie nie mam pojecia o czym piszecie. Niewiele ogladam TV, a jak zaczynają sie reklamy, to zawsze wyłączam dźwięk, albo zmieniam kanał. Po coś ten pilot jest.
dziwne że nikt nie wspomniał o reklamach simplusa tych z jaskiniowcami - jak dla mnie odmóżdżające
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
"co go we mnie urzekło? bo na pewno nie moje nietrzymanie moczu" czy cos w tym stylu- to koszmar

Nie lubię też Supernani "jak chcesz być duży to jedz Ramę".

Dobre rekalamy ma ING.
Nr 1 dla mnie to "fifty-fifty" jakiejś platformy kablowej
Ale te reklamy Plusa z kabaretem Mumio są fajne ;)
Jejku, to BEZENDU było naprawde straszne, ale na domiar złego strasznie przywierała do mnie ta muzyczka, potem chodziła i bezwiednie śpiewałam "bezendu bezendu bezendu bezendu...", szlag mnie trafiał jak jasna cholera a nie chciało sie to ode mnie odczepić, a jak już sie odczepiło to znów trafiałam na tą reklame w TV :-/

A co to jest za reklama always, bo nie kojarzę?

Ogólnie to nie zwracam uwagi na reklamy, jak tylko sie zaczynają to przełączam na inny kanał
Jak ja się cieszę,że nie oglądam telewizji!
Mnie leczą reklamy TUBRO-DYMO-MENA :/

Za to pokochałam reklamę CYFRY+ Fifty, fifty ;)
http://media2.pl/reklama-pr/73627-fifty-fifty,-czyli-cyfraplus-za-pol-ceny-(wideo).html
Wlasnie reklama reala ze zwierzakami dobra hehe
Chomik z reklamy Reala:) jak na Święta się skarżył, że nic od mamy nie dostawał bo zawsze wszystko chomikowała:)
Ciekawe co jest z ta kurą w reklamach, ale moj synek też ją lubi:)
Mnie się podobają reklamy plusa i biedronki a i jeszcze pamietam taką reklamę z czerwonym kapturkiem, ale to juz daaawno było
Ja do tej pory uwielbiam reklame z Krysia 'Najlepszy zestaw dla Krysi poprosze' i ten ich wyglad.......:D:D
Ta reklama byla dla mnie najlepsza:D
hej, a co sądzicie o reklamach plusa z mumio? mnie zawsze rozwalają (np. teraz z tym odźwiernym...)
a najlepsze reklamy to były hejah z bajkami (np owca - "w Krakowie jestem spalona") - to moim zdaniem było mistrzostwo świata.
A reklama always odnosi zamierzony skutek - jest tak idiotyczna że wszyscy o niej mówią i tak jak koleżanka wspomniała - melodyjka tak wpada w ucho że nie długo będziemy ją sobie pod nosem nucić...koszmar!