Widok

Durne reklamy !!!

Ostatnio w telwizji pojawiły się dwie reklamy , które szczególnie drażnią mnie. W reklamie always oraz środka na odchudzanie kobiety przedstawiono jako puste,zazdrosne próżne lalki , które interesuje jedynie wygląd. Jak tylko pojawiają się na ekranie ciśnienie mi skacze i wyłączam telewizor. Czy na Was też tak działają??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moje dziecko się cieszy jak są te tabletki na nerwy:) chichocze jak nie wiem

a ta always to jakaś pomyłka bo jak dla małych dziewczynek, które przeciez nie noszą podpasek, przerobiona na reklame barbie się nadaje

media markt też nie lubię, ale kura latajaca jest super!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie irytuje reklama jakichś witamin w płynie, bodajże Vitaminer, ze śpiewającą (a raczej piejącą) w finalnej scenie rodzinką. Druga trochę starsza to reklama Danone, gdzie syn zagląda do lodówki pełnej zdrowej żywności i drze się do matki że nie ma nic do jedzenia, bardzo wychowawcze. Aha, i "mój piesek robi zdrową kupę" i pogrzeb pryszcza czy trądziku.
Poza tym uważam za durne wszelkie reklamy środków czystości po użyciu których kobieta jest wniebowzięta a bez nich ma depresję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko uwielbiało reklamę z latającą kurą (chyba, że chodziło mu o kota) . teraz kury są dwie, melodia inna i już nie lubi tej reklamy.
pokazuję mu czasem reklamy ze zwierzętami, jakieś kocie czy psie jedzenie. synek widząc zwierzątko - normalnie sapie z radości.

fakt - beidronkowe reklamy są śmieszne, wesołe.

a tak na marginesie - to ja po prostu nie mogę patrzeć na Ibisza.
ja lubie mózga :) a moje dziecko tą co reklamuja tabletki na nerwy
Alwaysy i nietrzymanie moczu koszmar :)
też lubię reklamy biedronki :)

a nietrzymanie moczu jest koszmarne!!

co do reklamy Wedla, to mnie akurat drażni, co wspólnego mają surykatki z czekoladą? czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć? ;)
ta reklama jest surrealistyczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja lubię reklamy biedronki :)

http://www.youtube.com/watch?v=oiSNpTnSIzI

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
tekane :)

A ja przed chwila pana Małysza widziałam ochoczo popijajacego herbatke:))
Mie to wcale nierusza haahah :d ,Moja corcia natomiast jak leci reklama always to tanczy hehe :)
media market - mnie bynajmniej nie zachęca do zakupów tam
melodyjka wpada w ucho gorzej jak ktos nieswiadomuie zacznie ja sobie nucic pod nosem na uicy hihi:) ja czasem tak mam ze nawet nie wiem ze nuce piosenke uslszana niedawno w radiu. az strach bierze jak bym mala ta piosenke zanucic:)
Macie racje te reklamy sa beznadzejne a ta z always to bije wszyskie na glowe swoja glupota:) koszmar
reklama always - myślałam na początku, że to będzie reklama barbie (chodzi o infantylną muzyczkę)
nietrzymanie moczu - bez komentarza:))))))
ale dla nie debilizmem reklamowym jest media markt - na cmentarzu babka opłakuje kogoś kto umarł, ale jak dostała gazetkę to już myśli o zakupach i tak samo druga która zastaje męża z kochanką. No dla mnie to szczyt sama niewiem czego.
melodia wpada w ucho:D
Też mnie strasznie wkurza ta reklama o nietrzymaniu moczu ale zdecydowanie najgorsza jest ta always... masakra
hehe:) moj maz skwitował ta reklame : ja piernicze i faceci ogladaja ta reklame i sie zastanawiaja potem:))
mnie to najbardziej bawi zupelnie idiotyczna reklama - nie wiem co za d.... ją wymyślił - reklama środka pomagającego na "nietrzymanie moczu" :)

CO PRZYCIĄGA TWOJĄ UWAGĘ, GDY NA MNIE PATRZYSZ?MOJE PRZENIKLIWE SPOJRZENIE CZY MOJE RUCHY W TAŃCU? BO NA PEWNO NIE ZWRÓCISZ UWAGI NA MOJE LEKKIE NIETRZYMANIE MOCZU :D

http://www.youtube.com/watch?v=i0NzpIDleeM

no porażka na maxa - w ogóle co ma piernik do wiatraka :)

Mnie wk...ły reklamy szczepień dodatkowych. Te z pustym łóżeczkiem, pikającym szpitalnym sprzętem i.tp.

Pomojając pytanie czy warto czy nie pozostaje jeszcze kwestia czy mozesz taką kasę wydać czy nie. Niektóre nie mogą i już. To nie 5 złotych tylko n.p. 300 lub 500.

A tu sugerują jak dasz im kasę to jesteś DOBRA MAMA jak nie to RYZYKUJESZ ŻYCIEM SWOJEGO DZIECKA. Co za wredny manewr!!! Przeca im chodzi o kasę a nie dobro dziecka.

Jak o tym myślę to jeszcze mnie telepie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie generalnie drażnią wszystkie reklamy he he , jedynie jakie lubię to obiadków czy deserków Gerbera jak te dzieciaczki się śmieją, a na końcu taki mały szkrab z jednym zębem się chichra oraz ostatnia reklama czekolady Wedla z muzyką z Dirty Dancing jak te zwierzaki tańczą - super :)
oo to mnie draznily reklamy bezendu :D normalnie nie moglam patrzec na te 3 tanczace baby :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0