Widok

Duże zmiany w Grupie Zdunek

Opinie do artykułu: Duże zmiany w Grupie Zdunek.

Grupa Zdunek nie zwalnia tempa i cały czas się rozwija. Świadczy o tym chociażby sukcesywne odświeżanie salonów należących do firmy. W Gdyni na ostatniej prostej są prace wykończeniowe salonu Renault, a kilka dni temu ruszyła modernizacja obiektu Nissana. Mało tego, lada dzień - również gdyński - salon BMW otrzyma autoryzację M Performance i także przejdzie niezbędną modernizację.

W ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy Grupa Zdunek wyremontowała gdańskie salony BMW i Nissana, a ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i siatkę pod napięciem pod silnikiem ...na kuny i szczury, a VW kable z biokomponentami i aromatami podobnymi do tych co są w wiskas i czapi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

po co ??? , wolę dostać posadę w radzie nadzorczej po znajomości i będę miał po roku to co ty po 40 latach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy sprzedawcy sa tam zatrudnieni na dg?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdunek renault gdansk

Więcej sie tam nie pojawię. Amatorzy. Auto na gwarancji. Czułem się jak ofiara naciagaczy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

sprzedaż nie.... ale serwis już jest dochodowy. Szczególnie jak się klientów w wała robi. Przecież można zaśpiewać klientowi np. 14 tysięcy za naprawę ( i tu wymieniają co trzeba zrobić). No jak dla Pana zjedziemy do 13 tysięcy. Pojechałem do Bawaria Motors i co??? Okazało się, że za 300 zł dokonali wymiany d*perela
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

to całe reno

to jakaś porażka, sasiad kupił captura 1.2 turbo. Mówi, że ma w tym 120 kuca t a jedzie to jakby połowa zdechła ... Najlepsze jest to, ze w tak małym sanochodziku nie moze zejsc ze spalaniem poniżej dychy ... :-) Ot cały dałnsajzing ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajnie ze sie buduje a jeszcze lepiej ze zatrudnia na zleceniu albo dzialalnosci za psie pieniądze.....firma porazka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdyby w polsce bylo utrzciwie

to nikogo nie bylo by stac na takie auta , ale porobiono nieutrzciwe prawo i wszelkiej masci adwokaci , sedziowie , prokuratorzy , czlonkowie rad nadzorczych maja niebotyczne dochody czesto nielegalne i sobie kupuja , a takze ich dzieci , normalny czlowiek sobie moze pomazyc
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Sugerujesz, że jestem nieuczciwy? Przyjdź i powiedz mi to w twarz. Przeszedłem milion przeróżnych kontroli i co? I nic, czysto. Bo nawet w tym kraju można się normalnie dorobić i wcale nie trzeba być politykiem czy prokuratorem z nadania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ma to, jak nachalna reklama Bawaria Motors... W to, ze autoryzowany serwis jest kilkukrotnie droższy niż warsztat przy ulicy to uwierzę, ale róznica między 300 zł a 13000 zł jest tak duża, że ... jestem prawie pewien, ze bajdurzysz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda ze konkurencji nie mają

te same samochody w innych regionach Polski można wytargować dużo taniej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zależy jak jeździ

mój kapturek pali 9 w mieście, a go nie oszczędzam. Co z tego że 1.2? Turbo zyje turbo pije. 120 koni pod maską jednak skądś się bierze. Musisz zjarać paliwo by je wykrzesać. Jakbyś miał wolnossące 1.6 to spaliłoby ci tyle samo. Poza tym 10s do stówy przy masie prawie 1200 kg nie powinno dziwić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sebixy z powiatów: kartuskiego, wejherowskiego i puckiego już się cieszą!

Już za 10lat kupią "nowe" 10 letnie BMW M z polskiego salonu!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiedza i praca

Trzeba wiedziec jak robic biznes, a nie sprzedawac tylko upustem... poza tym, jakośc, a nie ilość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

Zdunek niech sie Renault zajmie.
Renault Twingo M-Power. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a kto Ci broni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skad tyle zawisci?

Ludzie, skad Wy sie wzieliscie? Zamiast sie cieszyc, ze bedziemy mieli lepiej wygladajace salony, ze wlasciciel inwestuje zamiast to przerabac na koks, itp., to oczywiscie u nas zawisc. Nie chcecie, to nie kupujcie. Nikt Was nie zmusza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roboczo godzina więcej kosztuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry