Widok
Dużo ludzi i dużo kasy
Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej szkoły. Zdecydowałam się na nauczyciela z długim stażem i nie zawiodłam się. Pani Renata jest wspaniałym nauczycielem, na każdych zajęciach miałam wrażenie, że poświęcała mi bardzo dużo uwagi, często podchodziła, pomagała. Ćwiczenia na prawdę działały, ustały problemy z zasypianiem, bóle kręgosłupa praktycznie przestały mi doskwierać. Niestety przeszkadzał mi tłok na sali, co trochę mnie stresowało, szczególnie podczas wykonywania ćwiczeń w parach i trójkach, których było bardzo dużo. Maty i paski należało zakupić sobie we własnym zakresie. Minusem były również zastępstwa,podczas mojej krótkiej praktyki zdarzyły się dwa i od razu widac było różnicę w efektach ćwiczeń (zajęcia z innym instruktorem nie wymagały ode mnie żadnego większego wysiłku). Zajęcia u Pani Renaty są dla osób, które moga poświęcić dwa dni w tygodniu na spotkania, jeśli uczęszcza się tylko raz można mieć małe problemy podczas wykonywania bardziej skomplikowanych asan, gdyż następuje dość szybkie przejście od prostych form do bardziej złożonych, osobiście było mi coraz ciężej a joga to przecież nie wyścigi.
Moja ocena
Akademia Yogi Renaty Koba
kategoria: Joga
oferta: 4
poziom nauczania: 6
wygląd i czystość: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6