Widok
Ja mam 2 świadkow, moje 2 kolezanki tez mialy tylko facetow. Z samymi kobietami sie osobiscie nie spotkalam...ale wg to wasza decyzja. Co za roznica w plci, wazne by ktos byl nam bliski i na kim mozemy polegac w tym dniu. Chociaz np wg mojej siostry jak sa 2 przeciwnej plci to jakos lepiej i organizacyjnie i potem na samej imprezie niby...
A czemu "chciałabyś"?
U nas było tak, że każde z nas samodzielnie wybierało sobie świadka (dobre rady zawsze w cenie, ale mój świadek był MOIM świadkiem, a mężowy był męża)
My mieliśmy dwóch panów - po prostu moim najblizszym przyjacielem jest facet i nie wyobrazałam sobie "jakiejś tam" kolezanki, tylko dlatego, że ma być świadkowa
U nas było tak, że każde z nas samodzielnie wybierało sobie świadka (dobre rady zawsze w cenie, ale mój świadek był MOIM świadkiem, a mężowy był męża)
My mieliśmy dwóch panów - po prostu moim najblizszym przyjacielem jest facet i nie wyobrazałam sobie "jakiejś tam" kolezanki, tylko dlatego, że ma być świadkowa

Gdzieś sie utarło że to zawsze para musi byc świadkami, stoczylam wojne i postawilam na swoim no i mialam 2 świadków taka mała księżniczka (wszyscy byli ode mnie sporo wyżsi ;) i nikt nie przyćmił panny młodej ;)) żart ale to wasza decyzja osobiscie nie widzialam 2 kobitek ale czemu nie jeśli nie ma sie facetów w rodzinie to po co szukac na siłe