Widok

Dwie świadkowe/ dwoje świadków. Któraś z Was tam ma?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Pytanie jak w temacie. Chciałabym na świadków dwie kobiety, jednak PM trochę się wacha. Mogłybyście opisać jak to jest u Was?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 2 świadkow, moje 2 kolezanki tez mialy tylko facetow. Z samymi kobietami sie osobiscie nie spotkalam...ale wg to wasza decyzja. Co za roznica w plci, wazne by ktos byl nam bliski i na kim mozemy polegac w tym dniu. Chociaz np wg mojej siostry jak sa 2 przeciwnej plci to jakos lepiej i organizacyjnie i potem na samej imprezie niby...
A czemu "chciałabyś"?
U nas było tak, że każde z nas samodzielnie wybierało sobie świadka (dobre rady zawsze w cenie, ale mój świadek był MOIM świadkiem, a mężowy był męża)
My mieliśmy dwóch panów - po prostu moim najblizszym przyjacielem jest facet i nie wyobrazałam sobie "jakiejś tam" kolezanki, tylko dlatego, że ma być świadkowa
image
Tak się składa, że nie mamy kolegów tylko koleżanki. Chodzi jedynie o wątpliwość, czy nie jest to przeciwne tradycji. Dziękuję jednak za poradę, jednakże nie mam zamiaru niczego narzucać PM.
image
My mamy dwie kobitki, mój kuzyn miał 2 facetów i nikt się niedziwił, nawet ksiądz.
:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzieś sie utarło że to zawsze para musi byc świadkami, stoczylam wojne i postawilam na swoim no i mialam 2 świadków taka mała księżniczka (wszyscy byli ode mnie sporo wyżsi ;) i nikt nie przyćmił panny młodej ;)) żart ale to wasza decyzja osobiscie nie widzialam 2 kobitek ale czemu nie jeśli nie ma sie facetów w rodzinie to po co szukac na siłe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała dwóch świadków, moja koleżanka tez miała dwóch mężczyzn. Z dwoma świadkowymi się nie spotkałam, ale czemu nie :) ważne, żeby to były osoby dla was wyjątkowe, a czy to będzie para kobiet, mężczyzn, czy mieszana to już bez znaczenia ;)
ja miałam 2 świadkowe - moja siostra i siostra męża. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też będziemy mieć dwie świadkowe, obie to siostry moja i męża.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry