Widok

Dwór Bajbuza

Wesele Temat dostępny też na forum:
podobno godne polecenia jeśli chodzi o wesela i nie tylko :))

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam wątek i chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał tam wesele i jak było?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam na weselu kuzynki. Sala bardzo ładna, klimatyzowana, parkiet przestronny. Jedzenie pyszne (suknia pękała w szwach ;)) a jestem dość wybredna, menu też ciekawe, nie ma tam ekstrawagancji jak w każdym hotelu w Trójmieście, po prostu pyszne domowe jedzenie, podane estetycznie i w dużych ilościach. Obsługa też zdała egzamin, szybko podawali dania i zmieniali talerzyki. Sam właściciel to miły i uczciwy człowiek, zawsze da sie dogadać, coś doradzi.
Cóż na tyle mi i narzeczonemu spodobała sie, że zdecydowaliśmy sami robić tam wesele :) Przepiękny dworek i okolice :) aaaa i ten trawnik! tak, tak, trawnik jest mistrzowski! normalnie wszyscy goście mysleli ze trawa jest sztuczna albo z rolki :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tego co widać na stronie to świetne miejsce na wesele.
Jest nawet film.
http://www.dworbajbuza.pl/galeria-video.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ja właśnie tam mam wesele 24 sierpnia i jestem zachwycona miejscem, wybraliśmy kierując się absolutnym oczarowaniem, ale opinii wcześniej nie poznaliśmy żadnych, więc dzięki za komentarz :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej :) Jest może ktoś, kto robi tam wesele w tym roku? Chciałabym pokonsultować się o rozwiązaniach z dekoracja, menu i innych sprawach organizacyjnych :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dworek ładny - jeśli ktoś lubi myśliwskie klimaty i jelenie rogi wiszące na ścianach - dla mnie lekko trąci to myszką - ale droga do niego jest beznadziejna - 3 kilometry wąską, polną drogą, która dodatkowo po letnich pracach na pobliskich polach jest bardzo wyboista. Okolice dworku urokliwe - lasek, ładny trawnik przed dworkiem (za dworkiem już niekoniecznie, a widać go z sali tanecznej), jednakże właściciel nie dba o czystość sąsiadującego z dworkiem stawku oraz basenu. Ponadto jeśli ktoś planuje większą liczbę gości (70-80), to musi liczyć się z tym, że tylko kilkunastu gości (max do 20) można przenocować w dworku, pozostali goście będą mogli nocować w gospodarstwie agroturystycznym obok (max 25), a nawet trzeba będzie ich zawieść 3-4 km dalej do domków, które są sześcioosobowe.
Radzę dwa razy się zastanowić i najpierw pojechać zobaczyć to miejsce, które pięknie prezentuje się na zajęciach na stronie internetowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
byliśmy na weselu 20 września było super właściciel ma noclegi u siebie lub w agroturystce po weselu zawozi autobusem wszystkich gości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieliśmy wesele w tym roku w lipcu i jesteśmy Bardzo bardzo zadowoleni.Co do tej wypowiedzi to nie możemy sie zgodzić z Gorzką Czekoladą .Dla nas super z dala od zgiełku ruchliwej drogi i hałasu.
Polna droga niestety jest ale wąska ?(Nasi goście przyjechali max autokarem) Odnośnie stawu i basenu (wujek w poprawiny łowił ryby, a my z gośćmi używaliśmy basenu do woli). Z tego co mówił właściciel i co było widać to basen jest otwarty i tylko sezonowy więc jak ktoś był po sezonie to już na pewno nie był w stanie używalności a chyba patrząc po dacie wpisu to pazdziernik. Naszych gości przenocowało 80 w dworku 30 reszta faktycznie w agroturystykach ale bardzo blisko położonych od dworku ok 1 km a nie czterech.
Właściciel dysponuje busem który rozwozi gości na noclegi .Proponował nam również autobus i możliwość odwozu do trójmiasta.
Wszystko z p.Michałem można załatwić to wspaniały i życzliwy człowiek.Nam pomógł we wszystkim. Sala duża może nie za wysoka ale co najważniejsze to że tańce są osobno ,a nie między stolikami.
Goście z sali jadalnej widzą gości jak się bawią. Jedzenie przepyszne domowe , stoły się uginają.Goście i my w 100 % zadowoleni. Wystrój typowo dworski na stary styl.
Okolica przepiękna .Polecamy wszystkim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry