Widok

Dwór Magnat w Bojano

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może i wnętrza są ciemne, ale w tych dwóch starych salach! Szczerze, to te stare sale w ogóle mi sie nie podobały! Ciemne i drewniane...
Ale najnowsza sala jest bardzo jasna i przepiękna! Taka.... z klasą!
Zakochałam się w niej od razu i moi goście też!
A co do jedzenia.... są różne gusta i różne smaki.... I akurat w mój smak i gust trafili! Uważam, że było przepyszne! I dużo!!! Po poprawinach zapakowali mi chyba kilkadziesiąt pojemników z jedzeniem!
A ja sie moge wypowiedziec jako gosc Magnata. Bylam na weselu u znajomych i nie podobalo mi sie. Wnetrza strasznie ciemne, wystroj przecietny (no chyba ze sie bardzo nad tym popracuje), kaflowe podlogi na ktorych latwo sie przewrocic w obcasach, male i ciasne toalety, jedzenie bez szalu. Naprawde sa lepsze knajpy za taka cene. Pozdrawiam!
Droga Kama1312, czy mogłabyś wrzucić kilka fotek? Na stronie Magnatu nie mają zdjęć tej najnowszej sali, a często czytam, że jest ona bardzo ładna. Jeżeli nie chcesz wrzucać na forum to może mogę prosić na maila? sami02@poczta.onet.pl będę bardzo wdzięczne.
w czerwcu mialam tam wesele, na tej najnowszej sali! W tym samym czasie byly tak jeszcze 2 inne wesela.... ale nawet tego nie zauwazylam! Tak wiec nie ma co sie martwic tym, ze sa tam az 3 wesela na raz! Zupelnie sie tego nie widzi i nie czuje! Jedzenie super, obsluga sprawna! nie mam zadnych zastrzezen! A sala... przepiekna! :)
Pozdrawiam!
No to sie ciesze:) Bo w przyszlym roku (sierpien) bede miala na diamentowej sali wesele... A jak z oswietleniem?? Jesli chodzi o robienie zdjec?
Byłem w lipcu na nowej sali - obok było jeszcze jedno wesele. Wszystko przebiegało sprawnie, bardzo ładna ta nowa sala.
Macie jakies nowe opinie nt wesel w Magnacie? Jak jedzenie (dobre? dużo?) obsługa? Jak wygląda sprawa 3 wesel jednoczesnie? Czy nie przeszkadza to podczas imprezy? Goscie sie nie mieszaja? Wystarcza obslugi, naczyn itd?
Prosze o wszelkie szczegoly od osob ktore niedawno mialy okazji robic tam wesele lub byly goscmi
Pozdrawiam
Jak tam po weselu?? Prosze o relacje hehe :)
Klodinka, czy i ja mogłabym prosić info nt. dworku "Magnat"? Myślimy o tym miejscu na wesele i zbieramy wszelkie możliwe opinie.

Bardzo dziękuję z góry!

princesskamilka@o2.pl
Klodinka prosze rowniez o relacje.polcia48@wp.pl

Witam
w sierpniu mam mieć wesele w Magnacie czy możecie wyrazić opinie na temat tego lokalu mam jeszcze pare dni do namysłu. pozdrawiam
Wiecie co? Strachy na lachy. Jestem z tych co wychodzą naprzeciw. Lidzia, Marta i Tomasz o tym wiedzą. Bardzo mnie zdziwiła relacja na temat Magnat'a. My jako band, zagramy tam i zmienimy to, jeśli jest tam źle. Będzie potrzebna reklama na tzw. NIE, to zadbamy o to co by poszła w świat, ale póki co to ślę wielkie pozdrowienia dla tych którzy są przed... ;-)
chyba 60

a wiecie może ile jest tam miejsc noclegowych!!!???
Ja naprawdę jestem zadowolona z MAGNATA i polecam go wszystkim byłam tam gościem i mogę odpowiedzieć na wasze wątpliwości.ok pozdrowionka. ps pytalam o wesele P.KILINSKIEJ jak się okazało nie zamówili jedzenia dla orkiestry rodzice powiedzieli że z stolów gości będą im nosić jedzenie więc pytam się co obsługa miała im podawać?
Klodinka - prześlij mi Twoją relację z 'magnata' please :) człowiek na dwa dni wyjeżdża z domu a tu taaki wątek ;) przymierzamy sie do dworku na lipiec 2006 a czytając te wypowiedzi troszke powiało grozą... jesteś z nich zadowolona?
bardzo bardzo prosze o twoje recenzje..
nie strachajcie się dziewczyny:) to tylko dlatego że nie odpowiadały mi ich warunki.. napisze do Was wieczorem mailika..

prosze Cie bardzo o pzreslanie info na temat Magnata-przestraszylam sie troszke,a slub we wrzesniu lidzia.p@poczta.fm
Klodinka, jesli jeszcze tu jestes prosze przeslij mi co tam bylo nie tak w tym magnacie. Tez mam tam wesele -we wrzesniu. Dzieki z gory i czekam z niecierpliwoscia

Inne tematy z forum Bojano

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Szkoła w Bojanie (5 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry