Widok

Dwór Magnat w Bojano

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
doszlo, dziękuję bardzo! :)
a do mnie nie :((((((
anjja wysyłam po raz kolejny na adres zoffia@wp.pl.. może podaj mi jeszcze inny?

Klodinka! ja tez poproszę.
Mulder -od Ciebie również dostanę wersję?

Z góry śliczne dzięki!

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Klodinka dzieki za Twój trud - ale rzeczywiscie cos jest nie tak z moim kontem - nic nie chce do mnie przychodzic, ani wychodzic :((((( Podaje Ci moj nowy email anjja-zoffia@wp.pl. Może teraz się uda :))))

Tylko nie złość się na mnie że tak Cię męczę :))))

Pozdrówki
wysłane..

anjja jestem cierpliwa:))

anija ja tez mam konto mailowe na wp i do mnie tez nie dochodza maile!! i tez nie wychodza-nie wiem co jest grane? To juz od wtorku tak sie dzieje

Pozdrawiam
doszło :))))))

wielkie dzieki - zabieram sie za czytanie

Pozdrówki
agusia - zgłosiłam awarię dotyczącą konta (robi się to na ich stronie) i czekam na odpowiedz :))) A tymczasem załozylam nowe i od razu zmieniłam tu na weselniku w moim profilu :)))
Witam Cie Klodinko.
Przez przypadek weszłam na tę stronę i po przeczytaniu ogarnęło mnie przerażanie. Za Kilka tygodni czeka mnie równiaż przyjęcie weselne w Magnacie. Napisz mi proszą co to był za problem.
Czekam z niecierpliwością.
Poproszę o info na priv - co prawda wybrałam inny lokal, ale jeszcze mam mnóstwo znajomych których wesele dopiero czeka, może im się przyda, a ja jestem ciekawa co się stało - moze pomoże mi w tym na co jeszcze mam zwrócić uwagę na swoim weselu :)
Witam:)
Kaśka, sisi zaraz Wam piszę pw.
i nic takiego strasznego się nie stało, bez nerwów:))
Dzięki za relacje, szczególnie Klodince ale zmieniliśmy plany i robimy ślub 01-10 w Pałacu w Leźnie.
Klodinka, jesli jeszcze tu jestes prosze przeslij mi co tam bylo nie tak w tym magnacie. Tez mam tam wesele -we wrzesniu. Dzieki z gory i czekam z niecierpliwoscia
prosze Cie bardzo o pzreslanie info na temat Magnata-przestraszylam sie troszke,a slub we wrzesniu lidzia.p@poczta.fm
nie strachajcie się dziewczyny:) to tylko dlatego że nie odpowiadały mi ich warunki.. napisze do Was wieczorem mailika..

bardzo bardzo prosze o twoje recenzje..
Klodinka - prześlij mi Twoją relację z 'magnata' please :) człowiek na dwa dni wyjeżdża z domu a tu taaki wątek ;) przymierzamy sie do dworku na lipiec 2006 a czytając te wypowiedzi troszke powiało grozą... jesteś z nich zadowolona?
Ja naprawdę jestem zadowolona z MAGNATA i polecam go wszystkim byłam tam gościem i mogę odpowiedzieć na wasze wątpliwości.ok pozdrowionka. ps pytalam o wesele P.KILINSKIEJ jak się okazało nie zamówili jedzenia dla orkiestry rodzice powiedzieli że z stolów gości będą im nosić jedzenie więc pytam się co obsługa miała im podawać?
a wiecie może ile jest tam miejsc noclegowych!!!???

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry