Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady. Wesele 24-09
00
~fuksik
(21 lat temu) 12 maja 2005 o 19:35
Dzięki za relacje, szczególnie Klodince ale zmieniliśmy plany i robimy ślub 01-10 w Pałacu w Leźnie.
00
~klodinka
(21 lat temu) 8 maja 2005 o 23:45
Witam:)
Kaśka, sisi zaraz Wam piszę pw.
i nic takiego strasznego się nie stało, bez nerwów:))
00
~sisi
(21 lat temu) 8 maja 2005 o 21:14
Poproszę o info na priv - co prawda wybrałam inny lokal, ale jeszcze mam mnóstwo znajomych których wesele dopiero czeka, może im się przyda, a ja jestem ciekawa co się stało - moze pomoże mi w tym na co jeszcze mam zwrócić uwagę na swoim weselu :)
00
~kaśka
(21 lat temu) 8 maja 2005 o 11:40
Witam Cie Klodinko.
Przez przypadek weszłam na tę stronę i po przeczytaniu ogarnęło mnie przerażanie. Za Kilka tygodni czeka mnie równiaż przyjęcie weselne w Magnacie. Napisz mi proszą co to był za problem.
Czekam z niecierpliwością.
agusia - zgłosiłam awarię dotyczącą konta (robi się to na ich stronie) i czekam na odpowiedz :))) A tymczasem załozylam nowe i od razu zmieniłam tu na weselniku w moim profilu :)))
Klodinka dzieki za Twój trud - ale rzeczywiscie cos jest nie tak z moim kontem - nic nie chce do mnie przychodzic, ani wychodzic :((((( Podaje Ci moj nowy email anjja-zoffia@wp.pl. Może teraz się uda :))))
Tylko nie złość się na mnie że tak Cię męczę :))))